Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem látom hogy bárki elnézést kért volna Zoli4444től, pedig neki lett igaza. Nem tünt el az öntő csak megpihent. Egyébként a Rába is bezuhant, így biztos vagyok benne hogy valaki kitáraz mindkét részvényből, olyan aki még jóval ez a szint alatt vette.
Ezt Madridnak, meg ennek a Zoli fiúnak hiába magyarázod.. de nem baj, mi jól állunk akkor is. ha esik pár 100 pöttyös, ők meg hagy szenvedjenek, meg hagy osszák az észt. Mondjuk a számlájuk ettől nem igen lesz jobb
Nem értek itt egy két embert . 1 év alatt több mint 400%ot emelkedett . Sokan 4500 felett vettek nem keveset . És ha már egy hónapig nem emelkedik megy már a károgás . Volt itt olyan nap , hogy 10 % ot emelkedett majd 20% minusz lett de . Aki nem türelmes annak kár ezzel a részvénnyel kereskednie. Ja és volt aki ebben az 1 hónapban is keresett rajta
Nem értek itt egy két embert . 1 év alatt több mint 400%ot emelkedett . Sokan 4500 felett vettek nem keveset . És ha már egy hónapig nem emelkedik megy már a károgás . Volt itt olyan nap , hogy 10 % ot emelkedett majd 20% minusz lett de . Aki nem türelmes annak kár ezzel a részvénnyel kereskednie. Ja és volt aki ebben az 1 hónapban is keresett rajta
végül is logokusan hangzik, ha jön egy hír, felhúzzák 5-600 forontot azt a shortosnak majf vissza kell dolgoznia, ha tehát jövő héten jön egy hír, akkor megint plusz néhény száz forint és kezdődik előről minden
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...