Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon távol vagy a higgadságtól. Ilyet én is tudok írni hogy a nyereség-veszteség arány 173%,sőt az enyém 200%. Ahogy nézem hogy hányszor voltál tíltva személyeskedésért, komoly problémáid lehetnek. Düh kezelési terápiát javasolták már?
OFF! Megpróbálok higgadtan kommunikálni veled, bár rohadtul nem kéne. Igen Madrid, nekem veled ellentétben nem való a tőzsde. Tegnap még a 4ig nyereség-veszteségem, ahogy beírtam 173% volt, ma már csak 170,65%. Igen totál ki vagyok borulva :) Nyilván te sokkal jobban állsz, tele vagy lóvéval.. Ja nem! A valóság az, hogy szerintem még élő számlád sincs, mert nem hiszem el, hogy ha valaki tőzsdézik, nincs 3000 forintja havi szinten egy realra. Sehova máshova nem írsz, csak ide. Te semmi mást nem teszel, csak trollkodni jársz ide és valamilyen oknál fogva élvezed, hogy az itt lévőket hergelheted. Boldogtalan, megkeseredett ember vagy, még ha nem is ismered el. Nem is baj, ha kitiltanak, legalább nem lesz meg a kísértés, hogy a rosszindulatú szaros, TROLLKODÓ bejegyzéseidre reagálja. Na viszlát, megyek buliba, mert én még élvezem az életet. Te ilyen mentalitással nem biztos. Na viszlát Madrid!!! Re: 1640.-
Off! Te beírtál valamit, én nem értettem vele egyet és leírtam a véleményem. Te varázsgömbből jósoltál, én az ajánlati könyvet néztem. ( mondjuk te ilyet nem is látsz) Te kijelentettél valamit én meg a könyv alapján megemlítettem egy általam lehetséges verziót. Ez nem vita, személyeskedés pláne nem. De egy biztos: 800- ról nem 600- ra, hanem 1600-ra ment. Neked nincs, nekem van, jelenleg nem realizált nyereség-veszteség: 173%. Én keresek rajta, te meg papír nélkül hergelsz minket... hogy mi az oka, csak te tudhatod. További jó szórakozást! 😜
Nem érzi, mert lepereg róla minden ilyesmi... ! Neki, mindig, mindenhogy igaza van és meg is magyarázza. Egyszer olvastam, hogy elismerte a tévedését ( nem volt más választása )
Ahonnan indult az év, onnan azért nem olyan rossz! Bár neked a szar is keserű! Nagyon szánalmas vagy, ahogy 7-800nál is ugyanezt nyomtad, úgy 1600-1700nál is! Nem érzed cikinek?
De legalább neked ettől jó kedved lesz... azért a rosszindulat egyre jobban felüti a fejét nálad, ez tisztán látszik. Ettől függetlenül sok sikert neked 😜 Re: na az nincs, mert leállt a kbc mobilalkalmazásom 😢
Részben OFF !!!! Te szó szerint ezt írtad: realmadrid
ma, 09:47
Úgy nézki ma is a nap vesztesei között lesz." Ez egy állítás... Az, hogy a reakciómra beírtad, hogy "messze még a nap vége, az már utólagos szépítés, persze biztos én nem tudok szöveget értelmezni. Én meg azt írtam, hogy " nem lepne meg könyv szerint, ha belecsippentene az 1700-ba". Ha te nem érzed a különbséget, akkor valakivel tényleg baj van... ( mondjuk szerintem e nélkül is ) :) Re:1668.- 10-es könyvben 14 ezer darab van 1696-ig, ami nem sok, napi forgalom eddig 106 ezer. Én erre alapoztam a véleményemet...
Ez itt nem futball drukker topic, ahová vágy vezérelten érdemes írni, ez a stílust érdemes meghagyni a kattintás vezérelt újságíróknak... Itt tényeknek, valós információknak, elemzéseknek van értelme, a többi elektronikus szemét. Tény, hogy évekig 700-900 körül állt a részvény, miközben a 4IG mint cég egyre nagyobb és egyre értékesebb lett, az RM is belevásárolt - nem véletlenül. Az s tény 1600-1700 között van, s sokkal likvidebb - ez is jelzi értéknövekedését. Aki megijedt és otthagyta, most bánhatja, aki helyén értékelte, örülhet.
kb. 40 milláért vettek éppen bele. Na látod, ezért jó, ha van real előfizetése az embernek, persze ha csak pálya széléről osztja az észt, akkor tényleg felesleges kiadás...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...