A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Most jöttek rá hogy ami pénzt elloptak Azt valahonnan pótolni kell:. Ráadásul jön a választás és osztogatni kell…. Én szerintem egy egyre többet kell osztogatni mert egy zsák krumplit most már lassan Nem lesz elég
Azért lehet már látni Amerika lábon lőtte magát ezzel a vám mizériával.. Próbál még erőt fitogtatni de mindig össze fossa magát az USA gazdasága. Szóval pár hónap megnyugszik minden és jó lesz ez..
Igen. Április elején mindkettő bejelentette, hogy frissíti az elemzését. Szerintem Őket is lekötötte a vámpara.. talán lesz idejük végre és kiadják hamar.
Tovább bővítettem az elmúlt napokban a meglévő waberers csomagokat, szerintem hamarosan elindul egy újabb hullám felfelé. Sokan figyelmen kívül hagyták az MBH közel 6000-es célárát, mert elvonta a fókuszt a vámpara. Megjegyzem, nem a célár a legfontosabb most (bár szerintem is az a szint lenne reális) hanem a frissített stratégia és az idei pozitív előrejelzés. Trigger lehet a hamarosan megjelenő Equilor és Concorde célárak emelése is (sokan ezt nézik leginkább) én úgy tudom ezek hamarosan érkeznek.
Nekem csak pár ezer db van, de kicsit hátralépve és figyelve az eseményeket, elgondolkoztam néhány dolgon. Concorde ígérte az update-et, csak aztán közbejött még egy Trump-káosz. El tudom képzelni, hogy egy darabig (akár hónapokig) felülvizsgálat alatt marad a célár/ajánlás, ebben a naponta változó környezetben elég nehéz előrejelezni, számolni bármit is. Kiadhatnak szöveges update-et Q1 után is (máj15.), de lehet, hogy egyelőre új célár és ajánlás nélkül. Április elején prezentált friss Wabi tervek is még a vámháború előttiek voltak. Közben az elemzők általánosan mindenre lassulást várnak, profitvárakozásokat már csökkentik 2025-re (valahol írták, hogy a hajókonténer foglalások talán 20-30%-át visszamondják, stb). A DHL vezére is megszólalt (valószínűleg ilyen szituban kötelező is neki), már önmagában a hónapokig elhúzódó bizonytalanság és tervezhetetlenség is károkat okoz a piacon, és lefelé folyamatokat indít el. Csomó adok-kapok lesz még, ha Q2-ben kitart még a vámok "felfüggesztése" (és azután mi jön?), akkor leghamarabb a Q3 jelentésben láthatjuk majd (nov.12.), hogy mekkora hatása volt ennek az idei évre. Q2 - aug. 12., talán ebben még nem jelenik meg markánsan. Esetleg addig peer group cégek jelentéseit érdemes figyelni, náluk hogyan alakul? (pl. Kühne+Nagel? nehéz 1:1-ben hasonló céget találni) Lehet, hogy Wabinál oldalazós-csorgós év lesz a 2025, és reménykedjek abban, hogy év végén nem jön esetleg egy kis profit warning? Lehet, az lesz, amit Magicmaan írt, hogy meg kell várni a 2025 végét. Passz, sok most a zaj, egyelőre várok.
Találós kérdés… Ha egy 1 szobás panel 42 millió forintit ér akkor egy logisztikai park mennyit ér😉 Brutális ingatlan vagyon van itt ami csak egy évet nézünk 20-30 % ment feljebb…
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link