A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Köszönöm.ANY már van korábbról, viszont most nagyon egy szinten van a kettő. Pont azért is vagyok gondolkodóba. ANY kb. 1 hónapja megy fel, mint a veszett kutya. Biztos a jó jelentésre. Viszont legkésőbb 2-3 hónap és ez is beindul majd még ennél is jobban.
Annyi biztos hogy meg lesz, 17,5 m részvény van csak. 40m eur éves nyereségre meg lesz. RáaDÁSUL Euróban számolják, ami 400 ft körül van. Tehát 1000/rv felett se lehetettlen. Nehéz körülmények közt ilyen eredmény egészen kiváló... és mi lesz ha az javul?
Amúgy a tegnapi politikai vitához még annyit,ha lesz is kormányváltás,nem fogja befolyásolni ezeket a cégeket amik most is mennek:Opus,4ig,Wabi,stb! Szerintem!
Én 4000ft körül vettem volna ezerrel ha nem indul be a 4ig!Nekem is nagyon fókuszban volt a Wabi múlt év második felében már!Mondtam a többieknek,ez az a papír ha én veszek,az másnap elindul!Így is volt megint!Ilyen szempontból a kedvenc papírom!A múltkor mikor itt voltam,nagyon szép nyerőt realizáltam!Akkor 2200-2500 körül vettem,és 3700on szálltam ki végleg!3200-3300 körül kezdtem eladni,de akkor sok papírom volt itt..
👍Jó,hogy itt vagy Marika!Sok nyerőt!A többieknek is!Jó lesz ez,ha nem üt be valami krakk,akkor nem lesz itt gond!Szép kis profit lesz szép csendben itt is!💰
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link