Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260511/evek-ota-nem-latott-csucsot-dontott-a-forint-de-komoly-bejelentesek-varhatoak-a-heten-835782 Évek óta nem látott csúcsot döntött a forint, de komoly bejelentések várhatóak a héten 2026. május 11. Kármán András pénzügyminiszter bejelentette, hogy pótköltségvetésre lesz szükség Az előző vezetés eredetileg 3,9, majd 5 százalékos GDP-arányos hiánnyal számolt, Magyar Péter leendő miniszterelnök úgy véli, ez a mutató az év végére akár a 6,8 százalékot is elérheti Sokkolja a magyar exportőröket a forint szárnyalása Magyar Péter: hamar véget érnek a mézeshetek, fogunk csalódást okozni A befektetők azonnal a következő gazdaságpolitikai lépéseket kezdték árazni. Re> A negatív hírekre a forint erősödéssel reagál? IróniaOff.. ;) Nem értek véget a "mézes hetek"?
Úgy volt, hogy idén is külföldre megyünk nyaralni,aztán a foglalás idején kitört az iráni konfliktus. Mivel tartottam az esetleges üzemanyag ellátási problémáktól,az egyik régi kedvenc, a Mátra lett a célpont. Oda ha kell,gyalog is elmegyek.😊 Az üdülés ára(szállás, félpanzió, wellness,fiszimfaszom) beleillik az osztrák üdülések áraiba. Úgy láttam, hogy a szálloda egyéb árai,szintén.
Én mindig is 300 párti voltam, 276-ról gyengítette a fideszcsürhe 434-ig. Nyilván nem lesz 300, de a 350-et jó lenne megtartani. Visszakapna a nép valamit abból, amit a szándékos forintgyengítéssel kilopott a zsebükből a Fidesz.
Lehet mínuszolni, de nekem jobban tetszene a régi 300-as szint. Más kérdés, hogy ahhoz drasztikus hatékonyság növelés kell, plusz egy teljesen más adórendszer, nem ez a kommunista, különadós szemét, amit a Fidesz kreált.
Hasonló a stílus. Anno a Nudli, zajec nickeket is próbálta külön stílusban írni, csak hát összekeveredtek a loginok, mint anno az RFV-t felbeszélő formerplayer Edénél és lebukott. :))
Nálunk fel sem merült már az, hogy Balatonra menjünk. Főleg ilyen eurónál. Persze megnéztem kíváncsiságból a balatoni szállás árakat. Omisban, Zadarban, Trogirban, Makarskán olcsóbbra jön ki egy éjszaka, mint Siófokon, Balatonfüreden. A Balaton a gazdag magyarok nyaralóhelye.
Lassan ezzel kell kezdeni valamit Nyilván lépésről-lépésre kell kivezetni a kommunista Fidesz és Orbán örökségét, különben jön egy inflációs sokk. KáderSH számaira leszek kíváncsi, főleg ha lesz ott is egy vezetőváltás. Akinek van esze, az látta, hogy az egyszámjegyű infláció elérése óta (amit hónapra pontosan megjósolt előre a bukott felcsúti hazaáruló kommunista és lám, 9,9% lett) elég vastag a púder.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)