Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
",orbánnal azt csinál a parlament amit akar. És minél hamarabb,annál jobb " Akkor miért kell töle félni? "most ellenzéki szerepbe bújva fog az országra törni " .....
Ez az ember folyamatosan lesz@rta az én jogaimat,én előttem nincsenek jogai. Állandóan a parlamenti 2/3-ra hivatkozott,akkor is amikor úgy volt 2/3-a,hogy az össz ellenzék több szavazatot kapott mint az ö bűnbandája. Most kb 3/4-e van a Tiszának. Az orbán teremtette precedens alapján,orbánnal azt csinál a parlament amit akar. És minél hamarabb,annál jobb,mert ez a g*ci nem ellenzék, hanem egy piszkos hazaáruló bűnöző,aki most ellenzéki szerepbe bújva fog az országra törni. Elég volt!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260425/orban-viktor-visszaadom-a-mandatumomat-832882 Ez még felülírhatja az előző válaszomat. A bot a küllők közé akció nem áll meg,erre pedig nem sok olyan jó eszköze van orbánnak,mint hiteles mihály.Meglátjuk! Szerintem van a Tiszának akkora felhatalmazása mint itthon,mint Európában, hogy a sz@rt elpucolja bármilyen eszközzel is.
Portfolió cikk volt nem rég arról, hogy a MNB devizatartaléka az utolsó pár évben sokszorosa lett és 57 millárd eurója és 16 milliárd aranytartaléka van!!!! Nem akarták lecsökkenteni a hiányt mindenhol ez megy lásd USA adósságplafon4
Neki csak kérdései vannak, de bántod a pártját, akkor lesz kapsz. :))) Már csak a vergődő sok nickes hiányzik, aki megint beírná, hogy Magyar micsoda jellemtelen, erkölcstelen, bezzeg az ő sosem hazudó ruszkibérenc hazaáruló kommunistája... :)))
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260424/ezt-hagyta-orban-viktor-kormanya-magyar-peterekre-megvan-a-magyarazat-a-brutalis-koltsegvetesi-hianyra-832376 "Ezt hagyta Orbán Viktor kormánya Magyar Péterékre: megvan a magyarázat a brutális költségvetési hiányra" Érdekes, hogy nem ezt a témát dobtad be!? A napokban saccoltam, hogy ha nem kapnánk pénzt az EU-tól,évvégére akár 9%!!! körüli hiány is lehetne. Hát, szerintem nem járok messze a valóságtól. Az elemzők csak kullognak utánam. "Kezd kibontakozni egy olyan elemzői konszenzus, miszerint beavatkozás nélkül nem teljesülne a Nagy Márton által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium idei évre 5%-ra megemelt GDP-arányos költségvetési hiánycélja, meghaladná a 6-6,5%-ot. "
"350-es euróárfolyam elérése az év közepére reális célnak tűnik" 360-as sávban a 350 ígérni persze, hogy reális,de hogy cél e? Kinek a célja ez,ha a gazdasági szereplők szerintem nagy többsége szerint ez nem cél,hanem katasztrófa!?
Az euró-forint árfolyam várhatóan tovább süllyed, ami a hazai fizetőeszköz erősödését jelenti. Ez a folyamat azonban a már kialakult, jelentős forintpárti pozicionáltság miatt a korábbinál lassabb ütemű lehet. Az előrejelzések alapján a 350-es euróárfolyam elérése az év közepére reális célnak tűnik
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)