Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt tapasztalom kevesebb a pénztár .. több az automata kassza ..így több a sorbanállás .. sacc kB ugyanannyi autó áll a parkoloban ... Írták dugó van Pesten .. természetes aggloba kikokoltoztek ..út több nincs..valahogy be kell jutni .. Mi telelepululesunk útjait tönkretették a lakoparkosok ...ahol sakkozni lehetett az út közepén.. új utak nincsenek ...pár ezer autos szeretne átjutni ugyanazon a 2x 1 sávos úton... ... Azért sem értem.. miért van sor kasszánál ... .hiszen az .összalakossag csökkent... Több helyen látom 6 kassza helyett megy 2 ..Egyik Tescoban kasszás nagy ritkán van ..többi mind automata ... ... Csurig rakott kosarat keveset látok.... .
Szerintem a 3/4 ellenében erre nincs lehetősége. Egyelőre örüljön, hogy a függetlensége jegyében nem citálják bíróság elé. Persze nem vagyok hülye, varga érinthetetlen. Egyelőre mindenképpen,de ga szépen teszi a dolgát,szerintem utána is.
"Varga jobban teszi ha most kussol,elmondja az orbán alatt bemagolt szövegét az infláció elleni harcáról,aztán meg szépen csendben használva a jegybank eszközeit teszi a dolgát és terelgeti a forintot az ellenkező irányba." Az alapvetés hogy nem a kormány ellen dolgozik mint járai?
Látom van egy kicsi csevej hogy hogy megy a bolt. Én 2 egymás követő évben feleztem. Tehát 1/4 megrendelés és vele együtt az az eredmény is minden 2 év alatt. Persze tudtam hogy ez lesz, és a költéseimet is így intéztem ... és ha ezt megszorozzuk 10 millióval vagy mondjuk csak harmadával aki "tudatos" akkor ott is vagyunk amit látunk/érzünk. Persze tegnap csütörtöki akció váltás 18:00 körül minden pénztár ment a LIDL-ben és nem látszott a sorvégéről a pénztár ... kiolvastam a teljes portfólió fórumot mire sorba kerültem :-)
ha nem lenne ekkora porges ezekben a boltokban, siman elmennek kiprobalni egy fel evre. a jo fizetesert (coophoz, celbelahoz kepest) kemenyen meg kell dolgozni.
mar evekkel ezelott 410 kornyekere allt be a jegybank, mint optimalis euro arfolyam. 15% buko van a devizatartalekon! Ez meg hozzajon ahhoz a 3000 milliard bukohoz, amit a torvennyel ellentetben NEM fizetett ki a koltsegvetes a jegybank fele es gorgeti 10 evig. Nem nagyon lesz itt mas valasztas, mint beallni 400-ra, az szep kerek szam, konnyu vele szamolni, aztan tartani ezt a szintet 3 evig es belepni az EUR zonaba egy 400-as arfolyamon 2030-ban. Ez egy egeszen elkepesztoen fasza sikersztori lehetne az orbani retekmaffia remuralma utan.
Ahogy hallom,a Lidl nem egy rossz választás. Egy sima bolti dolgozó számára is van előrelépési lehetőség. Mondjuk manapság nem divat alul kezdeni. Talán ezért is lenézett munkakör a Lidl-ben árufeltöltőnek lenni. Amúgy ilyen munkakör,ott nincs is. Bolti dolgozó van, vagy mi a megnevezés, és lehet, hogy sütni fog,lehet hogy kasszázni,ha meg éppen dibozolni kell,akkor azt.
pedig a bicaj szerviz jo buli, csak jo helyen kell lenni, vagy mobilisnak, odamenni, ahova hivnak a lerobbant korturazok. ezt a melot sose veszi el az AI :D
"Keddi kommunikációjára kíváncsi leszek." Miután felültették a fél világot a forint long vonatra,elég nehéz lenne most azt lekommunikálni, hogy mégis inkább az ellenkező irányba indul a szerelvény. Szerintem elég nagy patália lenne belőle. Varga jobban teszi ha most kussol,elmondja az orbán alatt bemagolt szövegét az infláció elleni harcáról,aztán meg szépen csendben használva a jegybank eszközeit teszi a dolgát és terelgeti a forintot az ellenkező irányba.
Autós szférából írok. Importőr kaszál, de kivár, nyílván neki az a jó, ha minél tovább húzza így. Magyar új autó eladások 30%-a reexport kb. Az már 380on is szenvedett, itt negatív a margin már. Akinek gyára van az háborog, 10% fizetésemelést adott úgy, hogy igazából a dolgozók nem is tudnak róla. Magyar beszállítók 0/negatív margin. Ellátási láncot nem állíthatja meg, hogy várjon az árfolyamra, mert kötbér bedönti a céget hamarabb, mint az árfolyam. Tehergépjármű nem vesznek, mert ilyen árfolyammal megállt a gabona export. Teljes export/reexport vonal, ahol 10% és alatta volt a margin, az megállt. Írta valaki, hogy most nem háborognak, persze, hogy nem, mert épp válságtanácskozás van. Alapvetően szerintem igaza van Oszkónak. 390 környékére vissza kell ütnie Varga Mihálynak, ott még bírja az infláció is, de működik az export is. Keddi kommunikációjára kíváncsi leszek.Hosszútávon ezen a szinten leépítések jönnek és cégek fognak bedőlni.
Nem nagyon megy. Az új autókkal is lesz némi cumi. Az egyik konszern importőr 405-410 Ft-os euróra állt be az árakkal, most 365 Ft körül vagyunk. Autónként 2 milla bukta kinéz. Állítólag jövő héten indul akció igazodva kicsit az euro árfolyamhoz. Importőr kaszál, a márkakereskedések szopnak majd.
Minden beállt mint a szög, van egy Siófoki cimbim aki bringaszerelő és helyben pörgött sokáig a szervizelés. Olyan szinten megemelkedtek az alkatrészárak meg a rezsi, hogy ebben az évben eddig minuszos. Most próbál szerezni egy ingatlant a kerékpárút mellett és ott szervizelne. Mondtam neki, hogy lehet szakmát váltani.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)