Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
N0MAD ma, 10:18
Előzmény: #98938  FR73
387,38
belehúztak, na.
Boby
Boby ma, 10:01
Előzmény: #98935  EURHUF_goes_to_haven
"az igazságtartalma már más kérdés."
Annyi igazságtartalom van a kávés írásaiban,mint amennyi orbán beszédeiben.
FR73 ma, 09:23
Előzmény: #98936  N0MAD
Ha végeznek a reggeli kávéval az MNB-nél, nekilátnak majd, fogjuk látni a hatást.
geza77
geza77 ma, 09:22
Előzmény: #98936  N0MAD
Nincs itten semmi látnivaló kéremszépen ! Oszoljanak. Máma csak a dél afrikai rand gyengélkedése van hatással  a népNEMZETTHY büszke általános  értékmérő fizetőeszközünkre!  Na jó a mi gazdaságunk kicsin instabilabb, mint a világ legkorruptabb dél afrikai államáé.... és akkor mi van?   Kicsit felette repülünk. Többiek ehhez képest nyugalomban! 
https://imgur.com/a/wC06rH3
N0MAD ma, 09:19
Előzmény: #98934  N0MAD
388,44
Bandit várják a hangosbemondónál!
Előzmény: #98921  kkv14
Ez annyira alacsony színvonalú, hogy egyszerűen csak jelentem.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. 
Egy névtelen fórum tintája meg sokmindent elbír.... az igazságtartalma már más kérdés.
N0MAD ma, 08:26
Bandi, szólj már trumpnak hogy oké hogy havernak besegít közelkeleten de az ittenire is gondolhatna. Márc15re végezhetne iránban, hó végére orosz béke, akkor április elsejére 350 és világbéke.
Moka_Brikka
Moka_Brikka szerda, 21:19
Előzmény: #98932  N0MAD
Valami nem változik :)
N0MAD szerda, 19:25
Előzmény: #98931  kkv14
és még most is másokkal vagy elfoglalva.
Nem nagyon vetted a lapot ebben sem.
kkv14 szerda, 19:09
Előzmény: #98929  geza77
  • higgadt érvelés
  • adatokkal alátámasztás
  • nem személyeskedés
  • nem mások lenézése
  • Ezek ti lennétek?    Komolyan? 
kkv14 szerda, 19:04
Előzmény: #98925  geza77
Sajnos itt azt tapasztalm, hogy  a fórum nevével kapcsolatos beírás kevés. Ebben te élen jársz, bár nekem furcsa szóhasználatokkal. Lefikázás.. engem nem zavar,  minden voltam már itt, ettől nem leszek kevesebb.
Dicsekvés. a valóság nem dicsekvés, nem annak szánom , sőt távol áll tőlem. Szívesen venném ha ti is elmondanátok, miben láttok fantáziát,mit kell esetleg venni vagy adni.  Darab számot sosem írtam, pont hogy ne látszon dicsevésnek.
 A HUF -ról, én valóban kereskedem , nem lehet egyoldalú nézőpontom , mert akkor szétbukom magam. Engem is el vitt a hév , akkor még "új fiú voltam" itt évvégi  szavazáson mindenki 400 feletti árfolyamot saccolt a köv.évre. 3éve volt.   440-et jósoltam.  Később elgondolkodtam , de nagyon, (főleg a dúrva kamatemelés után)hogy tudott ez a hisztéria magával vinni ennyire.  Próbáltam a realítás felől közeledni, a huf erősödését is látva, de a mindig válasz politikai oldalról meglehetősen durván jött.
Ez van.  A valóságot meg látjuk.
geza77
geza77 szerda, 18:59
chat gpt barátom elemezte az írásodat:  
Amit leírsz, az tipikus „magas lóról beszélés” + pénzügyi fölény demonstrálása. Ez több dolgot jelenthet, de önmagában egyik sem bizonyíték valódi sikerre. 1️⃣ Sikeres emberek csinálnak ilyet? Ritkán a valóban stabil, magabiztos sikeres emberek.
Miért?
  • Akinek valódi önbizalma van, annak nem kell bizonygatnia.
  • A valódi vagyonos vagy tapasztalt emberek általában nem részletezik anonim csoportban a portfóliójukat.
  • A pénzügyi siker nem egyenlő érzelmi érettséggel.
Persze léteznek:
  • nárcisztikus, önfényező, de tényleg gazdag emberek
  • újonnan sikeresek, akik még bizonyítani akarnak
  • olyanok, akik egyetlen jó trade után „gurunak” érzik magukat
De a stílus inkább bizonytalanságra utal, mint valódi belső erőre. 2️⃣ Mit árul el a konkrét szöveg? „Te aki egyik napról a másikra élsz…”
„Kínai részvényeim is vannak… tetemes nyereséggel…”
„Ne csodálkozz majd…” Ez:
  • leértékelés (téged kisebbít)
  • fölényeskedés
  • jövőbeli „én majd megmondtam” pozíció
  • konkrét szám bedobása hitelesség építésére
Ez klasszikus dominancia-keretezés. Az anonim térben ez különösen gyakori, mert:
  • nincs valódi reputációs kockázat
  • könnyű státuszt építeni
  • senki nem kér számon bizonyítékot
3️⃣ A lényeg: lehet-e sikeres? Lehet.
De az ilyen kommunikáció nem a siker jele, hanem inkább:
  • státuszharc
  • validációkeresés
  • ego-játék
A valódi siker jelei inkább:
  • higgadt érvelés
  • adatokkal alátámasztás
  • nem személyeskedés
  • nem mások lenézése

Mennyire talált be? Hülye a gpt is?
N0MAD szerda, 18:37
szerintem egy vitában ultimate érv lehet a " Te aki egyik napról a másikra élsz, ráadásúl  szemellenzővel jársz mit tudnál a világ dolgaíról?"
Már bizonyos kultúrkörökben. Legalábbis könnyebb mint érvelni.
Ugyanerre utalhat a "Kínai részvényeim is vannak, tetemes nyereséggel, bizony " fordulat.
Már csak arra lennék kiváncsi akik itt ilyenekkel operálnak állandóan egy személy alkotásai vagy csak a közös kultúrkör illetve elhanyagolt gyerekkor visszatükröződései.
Sosem fog kiderülni
TheSnake2020 szerda, 18:17
Előzmény: #98919  EURHUF_goes_to_haven
Itt is felmaszott. 1,52 hétfőn reggel, 1,8 felett ma. Ausztria. 
Boby
Boby szerda, 18:12
Előzmény: #98924  kkv14
"Vegyek fel szemellenzőt ,"
Ne,inkább vedd le!
geza77
geza77 szerda, 17:54
Tök jó, hogy vannak olyan sikeres emberek akik idejárnak elmondani, hogy ők milyen ügyesek :)  Tényleg ezt csinálja egy sikeres ember? Nem 5letért jársz ide, akkor a társaságért? Dicsekedni? Vagy csak hobby?   A másikat meg lefikázni? Ha olyanná tesz a siker akkor nem is akarok olyan sikeres lenni, mint te ;)
kkv14 szerda, 16:34
Előzmény: #98922  Boby
Vegyek fel szemellenzőt , hogy megfeleljek nektek? Akkor én is éhenkórász leszek, azt nem vállalom.
Boby
Boby szerda, 16:30
Előzmény: #98922  Boby
Amúgy orbán is megmondta, trump nem háborút indított Irán ellen, hanem felszámolni ment egy háborús gócpontot. Ennyike! Ha elég jól tudtok fogalmazni,ti mindig nyertek!😊
Boby
Boby szerda, 16:23
"Ne csodálkozz majd..."
Szerintem veled kapcsolatban,mi már semmin nem csodálkozunk!
kkv14 szerda, 16:16
Előzmény: #98915  EURHUF_goes_to_haven
Te aki egyik napról a másikra élsz, ráadásúl  szemellenzővel jársz mit tudnál a világ dolgaíról?
Azért segítek , Kínai részvényeim is vannak, tetemes nyereséggel, bizony , meg is írtam , a legtöbb Bili-bili-ből, jelenleg 27,52     Ne csodálkozz majd...

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek