Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Csak érdekességként, Pénteken néztem a környék legolcsóbb kútják 1,64€/l a dízelpára. Tegnap 1,84 ért tankoltam tele, ma reggel 2,04€/l nyomta ki a szemeimet.. Azért az kemény 5 nap alatt 25% ot ment fel.... (délnémetország)
Elfelejtetted, hogy egy dicső békemenettel kerültve meg belépünk az újraalakult szovjetúnióba, anyácska keblére, és bevezetjük a Rubelt mint alternatív fizetőeszköz ... (előtte a határokat azért lezárjuk nyugtra a kilépő oldalon, és hazaárulással haza láncolunk mindenkit aki ki akar menni..)
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-Egy nap alatt radikális fordulat jött a görbén, így nem kellett heteket várni a trendtörésre. Mivel a hét elején rést hagyott felfelé, a 375-ös szintet teljesítette, így valóban beszűkültek a forint long lehetőségei már a múlt héten, a korrekciónak jelentősen nőtt az esélye. A csökkenő trend fölé került, de még nem zárt ott az árfolyam. Mivel a 390,6 megállította és lefordult, így akár visszatesztelés is jöhet a 382,8 környéki zónára, de jelentős volt a momentum, így a fordulat valid lehet, akár gyors további emelkedésre is kilátás van. A 398,4 és a 406,25 számít erősebb ellenállásnak. Ellenállások: 390,6; 406,25; 410,1; 414,06. Támaszok: 375; 371,8; 367,2.
Az betyárúristenit. Az agyadat formaldehidban fogják mutogatni az utókornak, hogy Ő volt aki minden eseményt előre tudott, megjátszott, és semmit se kotyogott el előre... Már ha éted az iróniát... Vagy csak hanta és kispadról figyelsz... de tudod mit ? nem is érdekel...
jogos, de egyelőre csak váltani akartam, mert olcsónak tűnt az eur és az usd is. etf vagy parkolás még várat magára mert olyan drága minden, kuporgatok mint Buffett. kösz amugy a válaszokat, igen, ugy tűnik a háborús ár előtti áron jön majd meg a valuta.
Egyszerű, mint a faék. Beadsz megbízást arra az ETF árra, amin igazából venni szeretnél. A devizaváltás azonnal megtörténik (kb 0,7% konverziós felárral), az ETF-et pedig megveszi majd, ha odaér az ár.
De ha ETF-et akar vásárolni miért akar váltani??? Megvásárolja a terméket és automatikusan megtörténik a devizaváltás azonnal és nem kell napokat várni.
"Hogyan tudok devizát váltani? A NetBrokerben a “Devizaváltás” vagy a “Deviza ügyletek” menüben válthatsz devizát. A “Devizaváltás” menüt akkor használhatod, ha olyan külföldi devizát váltanál HUF-ra, ami 30 napon belül be volt fektetve. Ilyenkor T napos elszámolással azonnal megtörténik az átváltás forintra. A “Deviza ügyletek” menüpontban T+3-as elszámolással lehetőséged van devizát forintra és forintot devizára váltani T+3 napos elszámolási idővel."
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen napokig húzódó váltásoknál garantált, hogy te abból nem jössz ki jól. Tanulópénz. Javasolt Revolut számlát nyitni ha még nincs, kártyás fizetéssel feltölteni a Revo számlát, ott bonyolítani a devizaváltásokat, majd onnan utalni a tőzsdeszámlára. Magyar bankok híresen szarul váltanak, Revolut gyakorlatilag fényévekkel körözi őket. Revolutnál még annyira érdemes figyelni, hogy hétköznap intézni a váltást, mert hétvgén az is feláras. Hozzáteszem még a hétvégi felár is fényévekkel jobb, mint a banki váltás.
Sziasztok. Kéezdő kérdés, de a pánik nagy úr. Erste tbsz-en váltottam az esés előtt HUF-jaimat EUR-ra (mert ugyis majd abban etf-ezek), az átváltás T+2 vagy T+3 nap. ilyenkor az indításkori árfolyamon vált a bank? vagy majd a rosszabb árfolyamon? köszi
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)