“ Annyit még,hogy se marci,se varga önmagában nem képes,meg nem is akarja orvosolni a problémát. Orbán bábjaik,akik a saját területükön próbálnak megfelelni orbánnak. Ez a helyzet pedig meghatározza a válastásig hátralévő időt.”
Ezeket se vitatta senki, ezért érzem úgy hogy a sima árfolyamról szóló diskurzus mögé valami szerecsenmosdatást látsz.
Senki nem mondta hogy ne lenne kaki a helyzet évtizedes csontvázzal a szekrényben, gazdasághoz nem értő egyszemélyi irányítással és bólogató mamelukokkal.
Annyiban nem értettünk egyet hogy ettol még ne tudnák tartani az árfolyamot ha igazán akarják (és nem dől össze minden is) ezen szerintem kár megsértődni.
Mint mondtam is én se erre számítottam, de ez lett. Alkalmazkodunk.
Ezeket se vitatta senki, ezért érzem úgy hogy a sima árfolyamról szóló diskurzus mögé valami szerecsenmosdatást látsz.
Senki nem mondta hogy ne lenne kaki a helyzet évtizedes csontvázzal a szekrényben, gazdasághoz nem értő egyszemélyi irányítással és bólogató mamelukokkal.
Annyiban nem értettünk egyet hogy ettol még ne tudnák tartani az árfolyamot ha igazán akarják (és nem dől össze minden is) ezen szerintem kár megsértődni.
Mint mondtam is én se erre számítottam, de ez lett. Alkalmazkodunk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)