Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"1 rakás sz@r! Mi a célja az államnak, és miért vált a magyar állam működésképtelenné?
Ebben a videóban bemutatom, hogy az állam eredeti feladata a közösség érdekeinek védelme lenne: biztonság, igazságos erőforrás-elosztás, egészségügy, oktatás és közös fejlődés. Ehelyett Magyarországon ma azt látjuk, hogy a politikai elit saját hatalmát építi, miközben az adóink felét elnyeli a fenntartás és a korrupció. Orbán Viktor rendszere nem hatékonyságot növel, hanem visszafogja a gazdaságot, szétveri az oktatást, az egészségügyet és a társadalmi bizalmat.
🔸 Mi az állam igazi célja?
🔸 Hogyan működhetne hatékonyan a magyar állam 2025-ben?
🔸 Miért nemzeti katasztrófa, ami most történik Magyarországon?
🔸 Mit kell tennünk egy valóban működő, igazságos állam létrehozásához?
Ez a videó azoknak szól, akik szeretnék megérteni, miért nem működik az állam ma Magyarországon, és hogyan lehetne egy új, közösségi érdekeket szolgáló rendszert létrehozni." A világ legnagyobb átverése: a magyar állam! https://www.youtube.com/watch?v=1kLKouKu4Z8
A közép ;) az 394. Hol kapod meg annyiért? PedofidERESZnek hála a tranzakciós adó bevezetése és duplázása óta pl: 1.000.000Ft-ig 1,2%
1.000.000 Ft – tól 2.000.000 – Ft ig 1,1 %
2.000.000 Ft – tól 0,9%, de, max. 38.000 Ft Ha ír adóilletőséggel rendelkezel és revoluton váltanál akkor ez nulla lenne! Ki és miért adóztatja a megkeresett leadózottat? AKKOR 394, HA MEGKAPOD ANNYIÉRT
"slash
ma, 11:22
Kell 100 euro kp. Kimegyek a Blahára
365/415! MIVAAAN? Otthagytam mint eb a Szaharát. Elindulok a
körúton. 404es (hiba) . na. alakul. Aztán a Király utcánál 399,5. Így
vettem száz eurót 40.310 ft-ért. " AKKOR MENNYI IS? LEVIHETIK 250RE IS + 150fO$RINT ADÓ--> 400 , AKKOR 250 VAGY 400 ???
Szegény ember aki ígérni sem tud :) volt itt repülőrajt, 2 hét alatt béke lesz, jönnek az EU pénzek, 2 hét alatt rendet teszünk, út a munka világába, nem hagyjuk az út szélén, stb. A legtöbb az volt amikor holnap, hamarosan, jövőre jobb lesz. Mert nekik nem igazuk van hanem igazuk lesz :)
Olaszoknál pizza infla 3év és 9hónap alatt ugyanazon a helyen ugyanazon termék. 6eurról 6,8ra. Az 13,33% márminálunk szerintem nem csak 100 % al növekedett ugyanez ezen időtávon. Ez szerinte nem számít ;) VAKpedofideszestől hallottam a minap, hogy otthon mindenki nagyon éhes ezért vannak ilyen árak és kint meg ezért nincsenek. De majd megbánják... De a kormány nem hibás. Csak mindenki 1 év alatt akar meggazdagodni. Mindenre tudnak ideológiát gyártani, akármekkora fszság is amit mondanak ők legalább elhiszik a maguk korlátolt, szűklátókörű világában!
felénk a többen is abból élnek hogy olaszból, osztrákból "magánimportált" termékeket árulnak piacokon. Kávé édesség tészta konzerv mosószer más apróságok narancsfelár mentesen......
"Gyorsan megnéztem, Németország majd kilencszeres népességű, valószínű,
hogy a cégek számában is hasonló az arány. Tavaly kb. 17000 cég csődölt
be náluk, itthon meg kétszer annyi!" Akkor a kb9,5 millió emberre csődölt be 34000 cég akkor itthun jut 279,411 emberre 1 cég bezárása németben meg 80 millióra 17000 csődös 4705,882 emberre jut 1 cégbezárás. Hát nem kis különbség 7405/279=16,86
szorosa az nem 10-20%al több.... Lehet verni a pélót! Valamiért
ennyivel jobban csinálják ott az emberek? Még a migráncsok sem zavarják
meg a gazdaságot ezek szerint? Nálunk mi lehet a baj, ha ennyire sz@rul
megy? kleptokrata pedofidERESZ mégsem tud kormányozni? Csak mindent
becsatornáz magukhoz?
Vesd össze termékek árait ugyanazon boltok kinti és itthuni termékeinél ;) A minőséget ne is vizsgáld! EL LEHET VENNI MÁSHOL IS A PÉNZT AZ EMBEREKTŐL VAGY CSAK AZ ÁRFOLYAM RONTÁSÁVAL??? Múltkor csodálkoztam el, amikor is brutto kiskerár a nemlétező éhenfagyott németeknél ahol csak fax van 81,05EUR ITTHUN 76.014 fo$RINTBA KERÜLT 76014/81,05= 937,86 EURHUF EZT MEG TUDOD MONDANI MIÉRT VAN??? KI AZ ÉHES? A CÉGEK, VAGY AKI AGYO ADÓZTATJA ŐKET? ÉS TELIVERI 10-12SZERES REZSIVEL ;) VAJON MIÉRT ZÁRT BE AZ ELMÚLT 1 ÉVBEN TÖBB CÉG IDEHAZA, MINT A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA TAVALYIG??? MERT ITT OLYAN JÓ, UGYE? VAN NET MEGINT A LAKATLAN SZIGETEN? ANULU, ANULU
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)