Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
EURHUF_goes_to_haven péntek, 13:53
Előzmény: #91559  N0MAD
Ha tippelnem kellene bárki aki nekik útban van... Vagy túl hangos lesz... 
https://24.hu/belfold/2025/04/02/magyar-allampolgarsag-felfuggesztese-fidesz-javaslat/
Közben megtaláltam.. bocsának nem "elvétel" hanem "fefüggesztés"... én is olya sok embert felfüggesztenék...az üllőin végig... régen levágták azoknak a kezét akik loptak. Ezt még maga orbánis modnta, hogy aki először a kasszába nyúl annak le lesz vágva a keze... hát nem tudom ki volt az, de jól eltűnt és az utána következőknek már nem vágták le... pedig igény... az vóna rá.
N0MAD péntek, 13:47
Előzmény: #91558  EURHUF_goes_to_haven
Hagy tippeljek: a "bizonyos eset" az nem a környező országokban élőknek bemondásra kiszórt állampolgárságokat jelenti? :D
EURHUF_goes_to_haven péntek, 13:22
Előzmény: #91557  N0MAD
Miután múlt héten valamelyik miniszter kijelentette, hogy én hazaáruló vagyok,(külföldön letelepedő) egyre jobban elkezdtem gondolkodni a német állampolgárságon... Illetve pedzegettek még valami olyat is, hogyha valakinek több állapolgársága van akkor bizonyos esetekben a magyar elvehetik... 
Ide süllyedt az ország... Hát innen minimum 20 év visszahozni, de csak akkor ha lenne rá igény... az meg nem is volt... a jobb jövő meg elfogyott... 
N0MAD péntek, 13:14
Előzmény: #91556  EURHUF_goes_to_haven
Meglátjuk.
Nem igazán izgatom magam, már leírtam, mindenképp reménytelennek látom a helyzetet. Fele annyi rendőr van mint a normál, tanár is kevés jó részük amúgy is öreg egy részüket meg nem lenne szabad gyerekek közelébe engedni, orvoshelyzet is ismert, nyelvtudás, stb stb.
Ebből semmilyen kormányváltás nem épít várat, csak az igazságérzetemnek és az uniós polgár státuszomnak kellene a váltás. De amúgy a kutya megaszta az egészet.
EURHUF_goes_to_haven péntek, 11:56
Előzmény: #91555  N0MAD
Én félek, hogy az elszámoltatás a ellensúlyok rendszere és Polt Petikével nem fog menni. Egy Hadházy val és egy rendessen működő bírósággal, úgy hogy nem "akarják" eltüntetni a bizonyítékot és lezárni a nyomozást lehetne... de szerintem ahhoz túl sok fejnek kellene hullania
N0MAD péntek, 11:13
Előzmény: #91553  EURHUF_goes_to_haven
Nem, nem erre gondoltam, de mát az iz nagy változás ha a helyi kis akarnokokat lecserélgetik, iskolaigazgató, "kényszer hogy csak től erendelhetünk" szolgáltató/szállító, tanker, kisfőnök, jólfekvő akarnok, stb.
Nem vagyonelkobzás meg börtön, csak a csere és előjogok elvesztése is hatalmas felfordulást okoz.
Aztán hogy valaha is elő lehet e venni valakit mert túl drágán rendelték meg az áruját/szolgáltatását, elfogadták  a kritikán aluli teljesítményét hát az erősen kérdéses. 
EURHUF_goes_to_haven péntek, 09:58
Előzmény: #91552  Zanza2
Ilyen vagyonoknál már van az a pénz amiért valaki visszahozza... Csak a széf kódja kell, utána mehet ablakot pucolni a 10 ediken... 
EURHUF_goes_to_haven péntek, 09:56
Előzmény: #91544  N0MAD
Te komolyan azt gonodlod, hogy az ország ~tizede vagy huszada, börtönbe vonul, vagy átadja a vagyont amit összeharácsolt ? Vihar a biliben... Elszámoltatás itt soha nem lesz, mert amint valaki hatalomra kerül, pontossan tudja, hogy hirtelen amnézia különben nem lesz sokáig trónon... Itt már nem működik, az hogy az elhalt részt levágjuk, mert abba a beteg meghal.
Zanza2 csütörtök, 20:23
Előzmény: #91543  bronz
22-ben nem értettem, mit keres a spanyoloknál, azok EU tagok, simán kiadják, ha úgy alakul.
Azóta megjött az esze...
Boby
Boby csütörtök, 20:15
Előzmény: #91550  N0MAD
Az én következményem biztos nem.
N0MAD csütörtök, 19:15
Előzmény: #91545  Boby
ő nem az ok hanem a következmény.
ne mentsük fel magunkat
Boby
Boby csütörtök, 18:33
Előzmény: #91548  Rincewind2
Sok olvasata lehet ennek a kérdésnek, de tökéletes megoldása nincs. Oroszoknak volt egy sztálinjuk,most putyinjuk. Németországnak volt egy hitlere. Az usa-nak egy trumpja,Izraelnek egy sátánjahuja. Nekünk meg ez a feltörekvő c*gány jutott.
Rincewind2 csütörtök, 18:12
"Tetszettek volna forradalmat csinálni"-Antall József.
Boby
Boby csütörtök, 17:53
Előzmény: #91546  kissherceg
Egyetértek!
kissherceg
kissherceg csütörtök, 17:50
Az egyéneknek is kellene önvizsgálatot tartania, mert erre volt kereslet. A számla pedig érkezik.
Boby
Boby csütörtök, 17:09
Előzmény: #91544  N0MAD
"Egyszer már elmismásoltuk a rendszerváltást és azőta is isszuk a levét. "
Lehet, hogy ez is benne van,de Magyarország átka orbán. Ha ő nem lett volna, szerintem egészen más irányba mentünk volna. A hazugságai,a populizmusa sok tekintetben determinálta a többi párt mozgását is.
N0MAD csütörtök, 16:33
Előzmény: #91543  bronz
Kurta kiváncsi vagyok mi lesz itt ha feltételezzük hogy meglesz a fordulat és elindul a jogrend helyreállítása és számonkérés.
Ok, mondjuk a nagyhalak felkészültek és lépnek. De a lagalsóbb szintekig végtelen érintett van. Hogy ezt miképp lehet végigvinni…
Egészen ismeretlen huszadvonalbeli senkik járnak milliárdos szinten, azzal már érdemes  lépni. 
Végtelen helyen ülnek kiskirályok kis ónkormányzati, tankerületi, iskolaigazgató, kisfőnök szintig akik érinthetetlennek érezték magukat és annyi eszük se volt hogy legalább lepapírozzák a dolgokat. Augiász istállója patika ehhez képest.
Egyszer már elmismásoltuk a rendszerváltást és azőta is isszuk a levét. Ezt felgöngyölíteni, belértve tizenéves ügyeket… 
A gazdaság nagyja állami csecsen lógott, nincs sok kétségem mekkora része mehetett tisztán. Nagy meccs lesz ha lesz.
bronz csütörtök, 14:29
Nocsak, a felcsúti kommunista veje az Egyesült Arab Emírségek felé venné az irányt, amivel nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.
Menekül a patkány.
2022-es előtt spanyolokban látta a jövőt.
Persze azóta rengeteget szedett mêg össze, így értem, ha nem szeretné megvárni a 2026-os választást.
EURHUF_goes_to_haven csütörtök, 11:47
Közben pedig Elon Musk nekiment a pénzügyminiszternek ... csodálatos úgy hogy közben Meloni is ott volt. 
Megnézném ez a két dúsgazdag tesztoszteronhuszár min tudott így begőzölni ... (nem az egyém hosszabb, nem az enyém vastagabb.... ).... Néha egy kis Nagy Márton MMA-t én is megnéznék... 
https://hvg.hu/gazdasag/20250424_Elon-Musk-Bessent-penzugyminiszter-orditozas
qpec csütörtök, 11:31
Előzmény: #91536  BKKT
A belépést sem egy személyben döntötte el kis hazánk,tartok tőle,hogy a kilépést sem döntheti el egy személyben SOHA egy begőzölt húgyagyú magát szuper okosnak és mindentudónak hivő un.országvezető.Egy ilyen döntést nem lehet élesíteni hipp-hopp.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek