Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért jó ki click-bait, a cikk végét is érdemes elolvasni :D Updated to add on March 11Despite describing its plans as opening "a new" Reuse & Repair Center in Beijing "in 2025" in its annual report, ASML got in touch with The Reg to say that the "new" center was "an upgrade to our existing repair center," and replaced an older unit. It has many such repair centers all over the world.It added that all its business in China, including the repair center, is "compliant with applicable export control rules and laws."
Figyeld meg, ha Brűsszel hirtelen adna 1 milliárd eurót a hatvanpusztai zebrastadion megépítésére, Szíjjártó azonnal nyilatkozna, hogy Brüsszelnek nem engedünk, Magyarország nem szavazza meg.
Azt gondolod? Nézz meg egy pár YouTube interjú videót amit a fidesz Márc 15-i rendezvényén csináltak a tömegben az emberekkel. Én sem hittem el, amíg nem láttam.
Dettó... 31 ig fix, jelen ütemezéssel 27 re kifut (előtörlesztettem a 2x évben a 25% át). Ha minden kötél szakad év végére ki tudnám ütni, de egyelőre kivárok..
Meglévő hitelszerződés felrúgása ?? úgy hogy szerződés van ??? ezért az elég durva lenne... ott megindulna az embertömeg kapával kaszálva az első bank ellen aki ezt meglépi... a kormány a lakhatást már így is felárassá tette, a már meglévő szerződések módosítása azonnal pánikot okozna. országossan. Itt nem az lenne a kérdés, hogy meg tudod e fizetni hanem egy instant CHF válság kategória.... Nekem 21 óta van hitelem 10 évig fix 31 ig, és a jelenlegi ütemben 27 ben ütöm ki, bár feleségem már pedzegeti, hogy már idén ki kéne. Meg persze nyaralni is meg mindent is... minden egyszerre sajnos nem megy.
off: egynek szurkolok! Az egész már annyira átlátszó, és vicces, hogy valójában lassan (remélhetőleg) a többség számára már kontra produktív amit művelnek.
Már készül a propaganda, Brüsszel válaszlépései miatt gyengül a forint és csökken a GDP. Pedig a Marci és a Peti kiváló munkát végeznek, no de Brüsszel miatt... :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)