Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mint írtam egyetértek veled,de mint írtam, a piac szűkössége miatt ez nem mindekinek,sőt inkább csak keveseknek lehetőség ma Magyarországon. Sokan,ha megy a szekerük hajlamosak azt gondolni, hogy megfejtették az élet titkát,pedig sok esetben semmi más nem történik, minthogy egy adott időszakban,éppen egyirányba megy a saját szekerük a világ szekerével.
Nyilván ha én egy ötvenes zsákfaluban élő, szakmával nem rendelkező akármi vagyok, akkor a hajó már régen elment, neki már reszeltek, de hátha tud valamit tenni mondjuk az unokájáért, "fejlessze" őket (játszok velük, olvasson nekik, foglalkozzon velük, mittudomén). Szóval nehéz? Nagyon nehéz? És? Akkor is ez a feladat és ezt kell megoldani és ha vársz holnapig, akkor csak még nehezebb lesz.
Értem is,meg egyet is értek,meg én is ezt pofázom,de ez Magyarországon csak kis részben működik,mert a valódi piac, valódi, független fogyasztóval qrva pici.....és mindegy, hogy közületről vagy privát szféráról beszélünk. Nem véletlenül zárnak be ezer éves éttermek,cukrászdák. Nem véletlenül nincs már a falvakban dohánybolton(ha egyáltalán van)kívül semmi. Nem véletlenül nincsenek a lakosság felé szolgáltató iparosok. Nincs a magyar lakosságnak annyi jövedelme, hogy ezeket a vállalkozásokat el tudja tartani.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)