Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért én megertem ha valaki nem akarja szoknyás férfiak felvonulasát látni, meg szado-mazo gerendára kötözött-szögelt alakot aki ráadásul majdnem meztelen, pláne ha egy halott kezét is viszik. Namost ha még ráadásul a szülök azt is hozzateszik hogy a véres félmeztelen bácsi majd ajandékot hoz neked otthonra, az egy nagyon csúnya pride horror geg lenne. En megértem ha valaki inkabb masfelé megy a gyerekkel. A hagyományos keresztényi értékek nevében. Tenyleg visszatetsző ha belegondolunk, nem gyerekeknek való.
Én nem szaldnék olyan messzire, az is érdekelne mi a tervük ha elérték a gödör alját. (Még a paksi alapozásról beszélek) Ezek még mindig a sarat fogják dagasztani amikorra már kész kellene lennie. Amúgy tudja valaki mennyi orosz pénz lett lehívva?
Én arra lennék kíváncsi, hogy mi szerepel a tervekben az erőmű hűtése címszó alatt, merthogy 10-20 év múlva egyáltalán nem biztos, hogy a Duna elegendő vizet tud majd ehhez biztosítani.
Szerintem a pride ot összekeverte a békemenettel... Ugye itt a lényeg, hogy a büszkeségét szeretné kiemelni, egészen pontossan azt, hogy milyen mérhetetlenül büszke ami mi kormányunkra és vezérünkre erre a daliás emberre akit úgy hívnak Orbán Viktor. A másik pride az valami libsi uszítás... nem összekeverendő, de könnyen összekeverhető!!
"Eddig nem szimpatizáltam a Pride ilyen jellegű megtartásával, mert azt éreztem, hogy kontraproduktív, de lehet most én is kimegyek (na persze nem alsógatyában)" Remélem nem alsógatya nélkül tervezel kimenni. :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)