Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amíg a vezér lázálma be nem teljesül (benézni 400 alá). Utána meg majd jön a reccs a csúzli és irány Hold meg a Mars. Lentebbi hozzászólásra, ha Musk ennyire nekimegy mindennek abba tényleg belebukhat a kormányzat, és ott nagy kérdés lesz hogy arra hogy reagál a dollár . Erősödik vagy gyengül . Ha Nato hoz konzervetívabban álló vezetés lesz akkor könnyen lehet hogy dollár gyengül EUR meg erősödik , ha bukik a mostani. De szerintem nem eszik azért azt annyira forrón. Trump is egy populista. (el akarja kerülni a börtönt és úgy néz ki sikerült is neki) .
Nem tudom van e szoros összefüggés,de a Lehman csőd évébe,de előtte volt legerősebb forint,1 euróért 229 forintot kellett adni. A frankért pedig volt, hogy 141 forintot.
Juszt László, facebook poszt. Én csak annyit tennék hozzá,így legyen és bukjon vele orbán is! "Ezt az urat James Carville-nek hívják. Politikai stratéga, aki a következőt állítja: „Úgy gondolom, hogy ez a kormányzat kevesebb, mint 30 napon belül egy hatalmas összeomlás kellős közepén lesz, és ezt majd a közvélemény nyomásának köszönheti.” Ahogy a Trump-kormányzat a szövetségi kiadások csökkentésére törekszik Elon Musk Kormányzati Hatékonysági Minisztériumán (DOGE) keresztül, azt aggodalommal figyeli mindenki. Ez a sokk elterjedt az egész országban. Szövetségi dolgozók ezrei vannak munka nélkül, miközben a DOGE különféle szövetségi ügynökségeket vizsgál, és potenciálisan érzékeny információkhoz juthat hozzá. Úgy tűnik, Trump elnök néhány legközelebbi szövetségese ellentmondásban van. Musk és a Személyzeti Menedzsment Hivatal (OPM) arra kérte a szövetségi alkalmazottakat, hogy részletezzék, mit értek el a múlt héten, de több ügynökség elhárította a kérést, és azt mondta, hogy nem utasítja a dolgozóit. Carville megjegyezte, hogy Trump támogatottsága 30 százalék körülire esett. Azt is megjegyezte, hogy nem hiszi, hogy a republikánusok képesek lesznek elfogadni egy megbékélési csomagot az ország adósságának kezelésére. A GOP vezetőinek a képviselőházi demokratákhoz kell fordulniuk, akik Carville szerint sokkolnák az amerikai közvéleményt az ügyben. „Azt hiszem, pontosan tudják, mit csinálnak, és pontosan tudják, mi fog történni” – mondta Carville. – "Soha nem tévedtem." Carville korábbi megjegyzései után, melyek a Trump-kormány összeomlását jósolták, a múlt héten a Fox News azt kommunikálta, hogy a demokratáknak nem kell agresszívnek lenniük a Trump elleni küzdelemben, mert közvélemény-kutatási számok azt jósolják, hogy „már folyamatban van az összeomlás”."
Csak az első hét deci lisüsti elött nem látod mekkora kánaán van. Mint a medián is mutatja hogy 70% gazdagabb az átlagnál. Akáááaqcooooooossss úúúuuuuútttt…….
Megdöbbenéssel olvastam stolz doktor tegnapi előadását, hogy micsoda általános kánaánban élnek a magyarok,pláne a nyugdíjasok. Nem akarok ezen vitatkozni,csak azt nem értem, hogy akkor miért maradt el a karácsonyi szezon az üzletekben? Miért nem tudta eladni a hentes a füstölt csülköt? Miért nem tudta eladni a Lidl a virslit és miért sütnek még mindig beiglit a boltokban? Miért ígér elnök úr a nyuggereknek áfa visszatérítést? Miért kell ársapka és miért kell szabályozni az üzletek árrését? Kérdezzek még?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)