Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nagy Márton: Amennyiben ez nem sikerül, akkor hatósági árak lesznek, ráadásul az alapvető élelmiszereknél alkalmazott hatósági árak mellett a kiegészítő termékeknél profit marzs vagy marzs korlátozás lesz. Ez azt jelenti, hogy "senki nem tud keresztárazni". Dolgoztam 10 évet kereskedelmi multiban, van kb 15000 cikkelem amit napi szinten vásárolnak, heti akcióba kerül 1-2 ezer, beültetnek egy Mari nénit aki nézi majd az árváltozási listákat?? Jézusom
Amikor 401,5 volt a közép elmentem abba a valutaváltóba ahol mindig a legjobb az árfolyam, mondja a főnök hogy hiába 406 az eladási árfolyam ténylegesen csak 408-ert tud adni, mert 1% központi díj van rajta, szóval nem csoda ha pörög az euró atm
Sőt. A,pénz őt megelőzően ment, szóval a deal inkább a yachtos csávó esete “sullyed a csónak a családod alatt a parttól távol? Írd már alá hogy rámiratod a házad hogy felvegyelek, biznyic az biznyic, jol jársz nem?” És bármikor megjelenhet egy zajec harsogva röhögni higy látjátok “lyen egy igazi uzletember, vannak birkák meg farkasok” Hát ha ilyen világ felé tartunk (megint?) az fájni fog a wannabe farkasoknak is. De volt pár jó évünk legalább.
Meg Európát is. Kíváncsi leszek, ha egy 5-10 éves idő síkon az EU-ban többségbe kerülnek a patrióták és összebútoroznak Kínával és az Oroszokkal, akkor mi lesz a reakció az USÁ-ban?
Erosen csodalkozom majd,ha ezt a KSH kihozza majd par szazalek inflaciora. Ez megint a 22 es ev osztogatasa,es a vegeredmeny szinte garantaltan ugyanaz lesz. Arstop..gratulalok..egyik oldalrol majd nyomjak a penzt,a masik oldalon nyomjak le az arakat..orommel varom,mikor robban szet majd a kukta.
1. Nem biztos, hogy véget ér. 2. Ha véget is ér, attól még nem hiszek abban, hogy a gazdaság be fog indulni. Van itt probléma bőven és Trump is gyártani fog még egy csomót. 3. Bízom abban, hogy 16 év után a lakosság jó része már nem szopja be a dumát. Érezhetően megreccsent a rendszer.
Azért erre nem vennék mérget. A világot hülyék gyülekezete irányítja úgy tűnik. Egyszer valaki/valami benyujtja a számlát. Magyarországon azért hivatalosan a Kurmany sem tervez 2% nal nagyobb növekedést. Nem lesz az sem könnyű, bár a bázis alacsony. Volt széles managerem mondogatta mindig, hogy olyan szarul sose ment, hogy ígérni ne tudtunk volna. Kb. itt tart Magyarorszag . Ígérni tudunk....
Továbbra se zárnám ki, hogy megint lesz SZJA visszatérítés, mert a sok gyökér 2022 után se tanulta meg, hogy többszörösét szedték utána vissza az emberektől. Győznek vagy mennek a börtönbe, ez erről fog nekik szólni 2026-ban, semmi sem lesz drága.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)