Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Macron összerántotta a háborúpártiakat? És miközben ezt írom, hallom, hogy Szijjártó ezt komolyan így kommentálta. Sorrend így volt, eskü. Ezek minden poént lenyúlnak és faarccal adják elő. Zseniálisak.
Ha a forintot itt tudják tartani 400-405 környékén, akkor érdemben csökkenhet az infláció. Viszont választás előtti évben osztogatni is meg forintot erősíteni is egyszerre nehéz lesz.
Az inflációról is kussolt a főgéniusz és a kifutófiú is a héten. Mit mondtak volna? Hogy nem ezt beszéltük meg a ksh-val? Majd figyeljetek, ha egyszer lefelé megy, akkor jön majd újra a dicshimnusz, hogy legyőztük, örökké, stb.
Héjj minuszoló! Mi nem tetszik? Lölőnek meg tiborcznak kéne csinálnia a gyárat, nem?? Csak ők olyan okosak, hogy jelen gazdasági környezetben hasítanak! Mindent az ő kezükbe kéne adni! Mindenki más hülye! Ugye?
Amennyire hallottam a Zalakerámiának az alacsony- közép kategóriás termékei annyira szar minőségűek voltak, hogy néhány minőségre adó burkoló kijelenti, hogy "azzal nem!". Régebben persze jó volt csak idő közben ők is felfedezték a LEAN csoda szócskát... most meg mennének ezen tovább.. (olcsóbb munkabér, kevesebb adó stb... )
A forintgyengülést mindenki másnak, az erősödést pedig kizárólag Orbán Viktornak köszönhetjük. :) Állampapír kamatok kifizetése is úgy lett beállítva hogy örüljünk neki mert ez a pénzt bizony Orbán Viktortól kaptuk a saját zsebéből. :) Fideszesek = Ország, Nemzet, Haza, nem fideszesek = komcsi, libsi, hazaáruló, brüsszelita. Mindenhonnan ömlik a moslék propagandájuk.
De ha még a jegybank elnök nyilatkozná... De ez kb nyílt beismerése, hogy a Jegybank csak egy bábszínház matiné... Mondjuk ezt itt kb mindenki tudja, de akkor is..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)