Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Karácsonykor nem vásároltak hanem utaztak, januárban nem vásároltak mert még a fotókat rendezték. elfelejtettek kajálni na. de majd tavasszal aztán tényleg, majd pmapból esznek!
de rákerestem: https://dentpoint.hu/fog-implantatum-arak/ Egyetlen fog pótlásaA beültetésre kerülő implantátum ára gyártótól és típustól függően 210 000 – 310 000 forint. Fémkerámia korona és a szükséges implantátum fej ára 160 000 – 190 000 forint.Az implantációs fogpótlás tehát 370 000 – 500 000 forintba kerül. A háromelemű híd megvalósítása fogászati implantációval tehát 860 000 – 940 000 forintba kerül. tehát a három fog két implanton közel egy milla.
van olyan hogy pár csap és komplett fogsor rácsattint, meg van olyan hogy foganként implant és úgy tisztitható mintha saját fogak lennének. Szerintem, de nem vagyok fogorvos.
Elkepzelhető hogy Peso , Cad leértekelodik, lesz ott még kamatvágás Trump bejelenti egy év múlva ,megnyerte a vámháborút . Fed ennek.megfelelően jár majd el
A minap Rónával láttam egy beszélgetést,aki azt találta mondani, hogy a magyarok 60%-a az EU szegénységi küszöbe alatt él,mire az amúgy kormánypártisággal nem vádolható riporter, gyakorlatilag abbéli véleményének adott hangot, hogy ez azért túlzás. Pedig nem az, Rónának igaza van. Ez a bankba viszik a magyarok a pénzüket is marhaság, és alapkezelők szajkózzák. Egy fogtömés 30-40 ezer forint és vannak fogászok akik a hagyományos fogpótlással már nem is foglalkoznak,csak beültetéssel 6-7 millióért per komplett fogsor. És ez vidék!!!
A gond, hogy a DXY kosárban csak Japán emelt kamatot gyengítve a dollárt. Az USD értéket legjobban meghatározó másik 5 deviza jegybankja kamatot vág. FED meg hallani sem akar a kamatvágásról. Egyelőre. . DXY értékét adó devizák erő sorrendben: EUR, JPY, GBP, CAD, SEK, CHF . A BOE éppen ma vágna kamatot! Ezzel erősítve a dollárt. . Az USA jegybank ragaszkodik a 2% inflációs célhoz. Hogyan ha vámok lesznek? Nem csodálom Trump egy kicsit visszavett a terveiből. Erős dollárt és vámokat szeretne. A kettőt egyszerre hogyan, ha a dollár értéket leginkább meghatározó gazdaságok választ adnak a vámokra? Ja és, hogy még szebb legyen a trumpi káosz e mellett az USA kötvények kamatát is csökkenteni szeretné. :) - Hogyan ha inflációt okoz a vám és deviza háborúval? . Ja és a populizmusa netovábbja természetesen beígérte az alacsony infláciőt, hogy segítsen a szavazói anyagi helyzetén. ….. . Teljes a káosz.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)