Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sehol, de az MNB ha komoly short pozíciót lát a forint ellen , akkor van muníció---ez igaz,de majd ott,ahol ő akarja. És akkor még a nemzetközi turbulencákat nem említetted,rohadt sok akna van a pályán. Sztem optimista vagy,amit én is osztok/szeretnék,de nem biztos,hogy objektív.
Sehol, de az MNB ha komoly short pozíciót lát a forint ellen , akkor van muníció. Jó lenne élni vele minnél előbb. Nem mérhetünk el 420 ig a következő 3 hónapban ( ha fehér a honapos) mert valahol szükségszerűen jön egy risk off üzemmód és, ha az 420nal kap el bennünket az necces
Nalam ez mar regota a fo verzio. Be fog jonni a bullish verzio,bar nagyon nagy cumi lesz ,tehat nem orulok neki. Bar azert a fibo 61et meg arom,de a 410-420 szinte fixen meg lesz.
Törölt felhasználó2024. 03. 12. 15:00
Most kellene egy fél százalékos kamatemelés. Az úgy adatvezérelt lenne.
Az biztos. Vajon megint nincs árfolyamcéljuk? Bár álló gazdaságot inkább akarhatják elindítani, mintsem menteni az inflát. Az inflát le lehet hazudni. Mai nap megvan az 1% esés 398.594 +3.934(+1.00%) 4egység régi jó lendületében van.
A március 26.-i kamatdöntés 2 hét ide. Ha addig esünk/esegetünk napi csak 0,3%ot nem is 1% ot , mint ma, akkor az 10 kereskedési nap 3% az 410,455 lehet akkorra. De eshet többet is. Mint láthatjuk a korrekció nem is annyira kell, a további eséshez, sávváltáshoz.
Ha hónapos gyertya fehér, akkor bizony sajnos a 420 benne van. Nem veszek, nem adok el. Még mindig nem ez a fő verzió. Az MNB elég hosszú a kamat is még magas.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)