Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Erre amúgy figyeljetek nagyon meg eltolva jönnek ezek az emelések a net szolgáltatók nagy része márc 1 el... fogadok, hogy áprilisban nem fog emelkedni infla, pedig sokan ott vezetik be...
Ezt kéne megérteni, hogy teljesen mindegy a forrás a kritikus gondolkodás kell. Érteni kell, hogy ki "honnan" beszél, miért, mik lehetnek a céljai, hátsó szándékai, mit mond a sorok között, mikor próbál terelni. A nyílt propagandát elég könnyű lefülelni, az egyoldalú tájékozatatáshoz már kicsit jobban kell figyelni. Ez az ami sok X de még mindig túl sok Y generációsnak nem megy. Olvasni a sorok között. Lehet olvasni, indexet is, meg nyugati fényt is, csak értsd meg, hogy az fizetett cikk és mind a kettő egyoldadlúan aka tájékoztatni ;).
Hozzáértők azzal szoktak érvelni a magyar piac mellett, hogy alulárazott. Szerintem meg mutyi az egész,nem is értem miért foglalkoznak vele!? Itt mindig olyan dolgok történnek amik előre kiszámíthatatlanok.
De ezek azt hiszik, hogy még lehet. Az átlag magyar ember (nem a KáderSH féle átlag, hanem a valódi átlag) màr ki van feszítve anyagilag, nincs hova tovább meghúzni a nadrágszíjat. Határ körül lakóknak megéri átmenni bármelyik szomszédba bevásárolni. Mondjuk, ha lezárnák a határt, akkor nem.
Hát, veszélyes kimenni éjszaka, főleg az éjfél előtti percekben. Lehet, hogy ez is úgy érkezik, mint egy meteor. Jön egy narancssárga Fidesz logós izzó gömb és rád esik. Nesze b+, ez a tiéd. :))
Ez is át lesz hárítva, de a Fidesz-KDNP szavazó nem gondolkozik azon se, hogy lassan miért lesz minden drágább itthon, mint a rothadó Nyugaton, ahol sokszorosát keresik a magyar béreknek
"Eközben a Fidesz frakciója közölte: csak akkor kerülhet sor a ratifikációra, ha a két miniszterelnök találkozik." Nem tudom pontosan mi orbán ( ő egy személyben az ország, a fidesz, meg minden is)jelenlegi álláspontja az ügyben, de az látszik, hogy súlyosan felülméri a saját erejét, fontosságát. Lassan ott tartunk, hogy tényleg nem lepődnék meg, ha kib@sznák az országot a NATO-ból, meg az EU-ból is.
Már nem merek kimenni az utcára. Egyszer csak rám esik egy különadó, főleg éjjel veszélyes😄😁🤣 Pont mostanában mondtam, hogy várom, mikor kezdik el, mert pénzt kell szerezni.
Én nagyon bírom. Csak röhögni tudok rajta. :) Pedig már az eddigi adó miatt is picsogtak a gyógyszercégek. Itt van ez és még kastélyt is akarnak a nyakukba krni. :DDDDDDDDD
Hagyjuk már, csak a baj van a gripenekkel. Szerintem valami leselejtezett amcsi termék, amihez megkaptak mindent. Ezek maximum csak hajót tudtak régen is farigcsálni, majd pont ők tudnak hibátlan gripeneket. Persze. Amúgy meg, ha gripen, thankyouverymuch: https://www.youtube.com/watch?v=qZsOZSTZ3b4 (Fújt a szél...)
Ezek a svédek kezdik kihúzni a gyufát! Jó lenne, ha nem baszakodnának a méltóságos Kövér Lászlóval, a kurvaeletbemar. Egyenek valami vadlófasz lekvárt lóhússal, hátha észhez térnek. Addig is, ne hagyjuk!
Nem is értem, mit vacakol a fődoki. A röfi lehetne egyszemélyben gazminiszter, pénzminiszter és jegybankelnök is. Minek a sok lacafaca, az lenne, amit a főnök rendel és punktum.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)