Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A források feloldása még nem jelenti az azonnali folyósítást... Erre még a tagállamoknak is rá kell bólintani... A bizottság elfogadja a parlament megszavazza.... Nem olyan egyszerű történet ez...
Hagyjuk már ezt! Ez a duma azoknak jó, akik még hisznek a mesében. "Fordulat az uniós források ügyében!
Végre! – ezzel az egy szóval tudnám a
legegyszerűbben összefoglalni a Magyarországnak járó uniós források
kapcsán tapasztalt fordulatot: bennfentes forrásaim szerint ugyanis a
Fidesz-kormány eddig megismert akadékoskodó hozzáállása az elmúlt
hetekben élesen megváltozott és korábban érzékeny ügyekben is (mint
például a vagyonkezelő alapítványok kérdése) kompromisszumkésznek
mutatta magát. Ez pedig végre érdemi teljesítésekhez és az uniós
források tényleges feloldásához vezetnek – állítják brüsszeli
kapcsolataim",
Meg kell, hogy mondjam, hogy akkora mértékű Magyarországon a kormány dezinformációs áradata, hogy egyre kevésbé követem a napi "ál"hír cunamit, ezért aztán nem ismerem ezt az intézkedést amiről írsz, így véleményt sem tudok mondani róla.
Amúgy érdemes a megnyilatkozást, az akkori piaci környezetbe elhelyezni és mindjárt egyértelmű, hogy az volt a célja, hogy egy esetleges piaci pánikban támaszt adjon a forintnak.
És vajon a szabadságharc feladásába és a békülés irányába mekkora lépést jelent ez az új Szuverenitásvédelmi Hivatal baromság? " - Külföldről kaptál pénzt! - Nem! - DE!!.. 3 év." Lehet kényszerképzeteim vannak, de ebbe sok potenciális konfliktust bele lehet látni. Aztán persze lehet, hogy mi így békülünk az EU-val, közeledünk a Nyugat felé :)
Nem vagyok egy technikai elemző,de ha ránézek az 5 éves csártra, akkor én azt látom,hogy visszatért az árfolyam a két évvel ezelőtti gyengülési ütemhez.
"utólag mindig okos az ember": előtúrtam egy régi rajzomat 2023-10-11-es: https://kephost.net/p/OTk4ODc4.png új 2023-11-22: https://kephost.net/p/MTAyNzY3Mg.png Ami eltérés az előző rajzhoz képest, egy új vonalat húztam be naranccsal, a 383-as kitörésre. (narancs karikákkal jeleztem), meg a mostanit. ellenállás: felette lévő fekete sáv.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)