Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amikor erdeklodsz felteszik a kezuket h a revo a hibas. Decemberben volt ilyenem azota nem most megint. A revo nem bant engem, tudjak honnan van a penzem.
az mit jelent? nálunk csak annyi volt, hogy átpattintáskor jött egy telefonhívás, hogy nagyobb összeget akar valaki revora áttenni és engedjük-e, mi vagyunk-e azok?? majd mehetett. Vagy meg is akasztják? akkor gondolom látják, hogy vándorol kifelé a lecsó, nem pedig az alompapírba.
nézegetem a chartot az októberi 434es csúcs óta eltelt 35 hét ezalatt sikerült visszajönni 371,6 közelébe mostanáig 18&17% kamat mellett. ha megnézzük 35 héttel előtte 354en voltunk. ahhoz a ponthoz képest a román lej 0,25%ot gyengült, mi meg 4,28%ot !!! a zlotyi 2,52%erősödött, csakúgy, mint a cseh korona 3,21 %ot ment előre https://imgur.com/a/d1PfG69
a leggyengébb régiós is 0% ban, a többiek alatta erősödésben, smink ütöttük a+0,6%ot 372,485 ön és nagy erőlködéses korrekció után barna foltos alsógatyában jelenleg 371.929
+1.899
+0.51% zlotyi 4.4497 -0.0354 -0.79% szép munka!! https://imgur.com/a/Y9r9Vmx
fed pause lesz ma este, még ezt is megcsavarják azzal hogy csak skipről van szó, nem lesz itt már más csak kamatvágás meg qe amit másnak fognak hívni szintén
Ferihegyet kene meg megvenni, nehogyma´ valami normalis reptere legyen az orszagnak. Jo dragan ner zsebekbe tenni, aztan nezni, ahogy lerohad. Majd aron felul vissszavenni megint a nertol.
Ft k.o. lesz a héten, ha a FED kommunikáció szigorú lesz……17% mellett ismét jöhet a szokásos játék 378-380ig…….😂😂😂 vmi kamu JP Morgan bla..bla….és lehet longolni 380 környékéről …….👏👏👏👏
Biztos meglepetés lesz,amit írok,de szerintem az EU pénzek ebben a körben már nem voltak cél. Sokkal inkább eszköz, amivel lehet finomhangolni a népet az EU ellen. Lám,megpróbáltunk mindent,de ezek a mocskok nem adják oda,ami jár. Különben is, a keleti tőke a jó tőke.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)