Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
sokkal inkább vagyok európárti. volt alompapírom máp+, de hamar kiszálltam belőle. sokan még mindig abban ülnek, a nép jó részét, aki nem másodállásként kezeli lerántották, mint a sz@ros gatyát. Ezek nem fognak változni. A nép kopasztásából akarják elfinanszírozni a hülyeségeiket. és megy nekik. A minap írta ide valaki, hogy németből foglalva ugyanaz a szállás a balatonon 40%al olcsóbb, mint itthunról. A németek így sem nagyon jönnek ide, inkább mennek horvátba olaszba... nem köll nekik a zimmer feri életérzés, ott sem költenek többet, de ha mégis, mást kapnak a pénzükért. nézd meg nem történt semmi, a kamatdöntés még odébb és 1 perc alatt úgy mentünk át a 370en, mintha ott sem lett volna, azután valaki belevett, majd most itt topogunk 371ben... 370.939
+1.904
+0.52% ha itt történik valami a világban, hát keresztet vethetünk a 16% világbajnok kamatra. Persze akit kitömtek drága euróval, az nem örül és jobbnak tűnik ezen az időtávon a betyártallér+alompapír. haverom azt mondta, hogy 355nél már megremegne a keze és kiugrana az alompapírokból. lehet nem kell azt megvárni. , de el kell hitetni a néppel, hogy erősek vagyunk és jó a fo$rint, amíg felszáll mindenki a békekölcsön vonatra, hiszen szép helyre visznek minket és jót akarnak nekünk.
míg ezt leírtam már át is ugrottuk 371.124
+2.089
+0.57%
Amikor felhoztam, hogy az euronal valoban buksz kamatot, de cserébe biztonsagban vagy, akkor kaptam pár mínuszt. Olyan ez, mint a casco, drága, de ha TK a kocsi, akkor azert tud segítség lenni.
A másik, hogy akik kivonják innen a pénzüket, azt azért teszik mert nem bíznak az ország vezetésében és ha a vajda 100% kamatot kínálna is, az is kevés lenne. Egy megoldás létezne a problémára, ha a c*gánytábor átvándorolna Moszkva alá.
Hol? A hanyatló nyugaton? A bankcsődökkel terhelt usaban, svajcban? Esetleg eu-ban, ahol kozeptavon megrohamozzak a migransok a penzintezeteket? Itt van biztonságban, ez a béke szigete.
"a külföldi vagy deviza eszközök választása nem feltétlenül racionális magatartás még forintgyengülés idején sem, a trendet csak távolról követő, késői átváltás pedig egyenesen elhibázott döntésnek bizonyulhat." Nem tudom,akik az idézett álláspontot képviselik, azok h*lyék vagy vakok? Akik kivonják Magyarországról a tőkéjüket, azok nem azért teszik ezt mert nagyot akarnak kaszálni, hanem mert biztonságban szeretnék tudni a pénzüket.
tisztán látszik, hogy volt hirtelen egy kis belevétel, gondolom mnb részéről. ahogy vége az akciónak, ez hátra megy nem előre... pedig semmi nem történt a világban, minden nyugodt, egyedül a zlotyit ütik, ha usdvel mennénk ma, akkor 367 ben lennénk, ha meg a héten mentünk volna az usdvel akkor 365ben lennénk.. de nem azzal mentünk és nem ott vagyunk, hanem 37ben. Ezzel a csodás technikával jutottunk 265től 370ig. míg a csehek azonos idő alatt annyit erősödtek, mintha nálunk 245 körül lenne 1 euró most.
Madeinhungary meg mindjárt beírja neked, hogy lám-lám visszaverték 370 alá és izzik tovább a levegő a fórumon a visszafojtott szexuális feszültségtől. Bár mire ezt a nem túl hosszú mondatot megírtam, megint változott a helyzet..:)
ne haragudj pótolom a hiányosságot. szomália, akiknek kormányuk sincs, csak kalózok, a mai napon 612.40 +0.60 +0.10% negyede a gyengülése az euróhoz képest, mint hortobágyi betyártallérunknak, de a világ legkorruptabb országánál a dél afrikai köztársaságnál 20.0864 +0.1104 +0.55% jobban teljesítünk, még. Eddig nigéri fizetőeszközével nem foglalkoztam azt sem tudtam mi a neve (nigériai naira) nem is ismertem a kódját ngn az euróhoz képest 498.100+0.700(+0.14%jobban tartják magukat, biztosan az idénre kinéző jó pityóka, búza és tengeri termésnek köszönhetően, nagyon erős lehet az ottani mezőgazdaság, gondolom elqurmányunk kellőképpen támogatta köszöni az indiai rúpia 88.9640+0.2950(+0.33% is jobb erőben, mint a hortobágyi csüngőhasú pengője
igen láttam, van lendület felfelfelé.... a 370nem volt betonfal átment rajta, mintha ott sem lett volna
FO$rint 370.538 +1.503 +0.41% usdeur 0.9256 -0.0039 -0.42% ma sem a dollárral megyünk román lej 4.9607 +0.0043 +0.09% zlotyi 4.4756 +0.0295 +0.66% szerb dínár 117.245 +0.004 +0.00% cseh korona 23.7948 +0.0100 +0.04% még jó, hogy tartja a 17%
Törölt felhasználó2023. 06. 13. 10:45
Madeinhungary hol vagy, achtung. Ez már az amire vártam?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)