Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igazad van . Egyszerű . Minden állampolgárnak egyenlő joga van és ez helyes. Milyen alapon szavazhat egyik magyar ,másik nem ? De hát én egyszerűen gondolkodom , -írta valaki.
Te mi a szent szarról beszélsz? Milyen TB-t fizetsz te kinek? Van a legcsekélyebb fogalmad arról, amiket itt tényként pufogtatsz? Elég szomorú, amikor itt körülnézek, és eszembe jut, hogy ez az a szint, ahonnan birkázzátok a fideszest... Amúgy abszolút nem vagyok híve az életvitelszerűen Mo-on soha nem élt külföldi állampolgárok szavazati jogának, de sajnos a magyar jog csak egyféle állampolgárságot ismer, és ahhoz kötik a szavazati jogot. Más országokban van példa arra is, ahogy nálunk működik, van olyan is, ahol nem, és ugye vannak országok, amelyek el sem ismerik a kettős állampolgárság intézményét. (nem kell hozzá olyan messzire utazni....)
Meg a kórházba, meg amúgy minden állami helyre. Kórházba eleve csak úgy szabad bekerülni, hogy az ember kezében legyen egy csomag seggtörlő, szappan, wc papír. Kötelezővé kéne tenni, hogy mindenkinél legyen, mert ha nincs hozzátartozó aki bevigye, akkor úgy jártál.
Azok pedig arbitrázsnak használják az országunkat és csak az elönyöket használják -szerintem igen sokan vannak- azok meg menjenek a k....a...ba. Petőfi után szabadon.
Tök mindegy ki a magyar ki nem magyar a lényeg ne ausztráliából vagy romániából döntsenek az anyaország dolgairól hiszen nem itt élnek és a döntésük következményeit nem itt vállalják maguk.
Leszarom, ki minek érzi magát, de például nálunk mondjuk TB ellátást fizetnek ezért olyanoknak, akik ide egy vasat se tettek. Debreceni kórházakba lassan nem tudsz menni mondjuk szülni, mert egy csomó "magyar" van ott. És igen, eltaláltad, a tököm se akarja fizetni, miközben én a legalapvetőbb orvosi ellátást is maxekban kell ígénybe vennem, mert nem férek be, meg olyan. De beszélhetünk az oktazásról,milliárdok menbek oda iskoláknak, itt meg vigyek krétát, meg fénymásoljak.
Amikor a reggeli égbolt vörösödik
És még a ragyogásuk,
Amikor az Alpok ragyogóan ragyognak,
Imádkozz, szabad svájci, imádkozz,
Mert érezni és megérteni,
Mert érezni és megérteni,
Hogy itt laksz ezen a földön.
Hogy itt laksz ezen a földön! Svájci himnusz. Imádkozz , és énekeld!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)