Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ok, ha neked ezek a fogyasztói szokásaid. Ha megszűnik a szaldó, akkor onnan fogod tudni, hogy hol lakok, hogy jégcsapok lesznek nyàron a kertben, meg megvilágítom az eget napközben.
Egy adott SE 13 kap rendszer optimalizálással a legrosszabb /dec/ hónapban átlagosan 600 kWh-t hoz, sok állandó fogyasztó miatt a havi fogyasztások szélső értékei 800-1100 kWh körül alakulnak, ugye a klímák, fagyasztók, kisgépek eloszlása nagyjából állandó. Téli többlet az infrafűtés, nyári pedig szolárium stb. Ezért ha a nyári Sok többletemet kifizetem a 2 mínuszos hónapban /vagy még kevesebbet/ nem csináltam rossz bizniszt, és nulla kitettség az áremelkedéseknek 10 évig tudom mire lehet számítani. :)
ezt már mondtam neked, nézőpont kérdése. Pl sokkal több otp részvényt tudok venni belőle, vagy btc-t, vagy ingatlant is hamarosan. minden nézőpont kérdése....
aki most jön ki a máp pluszból arra nem tudok mit mondani, sajnálom. Érdekes, hogy van akinek nem számít mi van a pénzével. Én első nap 40 millával jegyeztem a pmápot amikor kijött :D
szerintem nem keresett, hanem nem bukott annyit... hisz mennyivel kapsz most kevesebbet 20% több FO$rintért, mint áprilisban? én van termék aminek az elmúlt 1 hónapban tapasztaltam a 20 % os emelkedését... érdekes euróban az ár maradt aHUN volt !!! nagy csuda a FO$rint leértékelésből növekedést kimutatni és gazdagodni :D
"A MÁP+ állománya ugyanis egy hónap alatt további 524 milliárd forinttal csökkent, idén eddig pedig a papír közel 3650 milliárd forintnyi megtakarítást vesztett el." látod!! van aki most eszmél csak! szerinted ők, hogy érzik magukat? Szerinted mire gondolnak?? mármint aki most jön ki a máp+ból
az elég baj igen, viszont az is, hogy volt aki ellopta tőlünk a zsét, míg a szerbektől, a románoktól, a lengyelektől, a csehektől, a horvátoktól, a bolgároktól meg nem ;) szerinted? ez a normális?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)