Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A projektfinanszírozás nem az asztalom,a diplomácia egy kicsit jobban. Hidd el,nem kell lángelmének lenni,szabad szemmel (nem a Holdról) lehet látni,hogy valami szoros kapocs van Moszkva felé,ami nem a családok rezsicsökkentését kívánja elősegíteni. És akkor gondolom,sejted,miről beszélek. A döntések meg ezen a vonalon mennek,nem azon,hogy a magyar emberektől el akarják venni az EU pénzeket. Azt már elvették most,hiszen jó darabig nem fog jönni.És nem miattam,meg a baloldal miatt.
Ha foglalkoztál valaha is EU-s projektekkel és azok finanszírozásával, akkor tudod, hogy nem ez a való világ. Ez a 444, telex, nyugatifény féle véleménybuborék. Nem fogok itt politizálni ez nem az a topik. Hidd el, nekem sem tetszik ez a komcsi tempó, rühellem a kisegített tücskök millióit, mert tudom, hogy a végén én fizetem meg az árát.
Sajnos mi is most adtunk el hazat es forintban ulok. Komolyan, Magyarorszag on senlit nem erdekel, hogy ellopjak a megtakaritasait? Vagy mindenki csak a farhatert all sorba. Komolyan mi kell ide, hogy az emberek felebredjenek?
elhiszem!!! én is így vagyok vele! de azért lakás v ház eladásnál nagyon nem mindegy, hogy mekkora árfolyamon sikerül leváltani az összeget, ez is egy jó nagy visszafogó erő, de eljön a pont, hogy mindegy lesz. Csak már szabaduljon innen az ember, utána még látogatóba sem jönnék vissza ide!
Az O1G nagyjából akkora kampányhúzás volt,mint az,hogy MZP a háborúba küldi az embereket,meg elvenné a nyugdíjat,meg újabb adókat vezetne be. Lehetett tudni,hogy amivel az ellenzéket vádolják,azt nagyjából ők fogják megcsinálni,csak majd másképpen lesz kommunikálva a liberális médiatúlsúlyban.Például extraprofit. Amivel megvédjük a családokat. Meg a nyugdíjak vásárlóértékét. Meg a rezsicsökkentést.Segíts,melyiket sikerült megvédeni? Amikor a külker mérlegünk olyan rossz,hogy gyakorlatilag kétpofára zabáljuk az importált inflációt. És Gulyás 5.5%os éves átlag infla előrejelzése....Hazudunk éjjel,hazudunk nappal. "Mennyire képviselheti a magyar érdekeket az, ha valaki EU-ban arra szavaz, hogy magyar emberek ne kapjanak pénzt mert O1G?"--> úgy érted,hogy amikor a covidra kaptunk pénzt, akkor kitömtük vele Lölő hoteljeit,majd elküldött többszáz embert?Amikor nem volt tesztelés,mert ugye közpnzt hülyeségre nem kültünk,amivel megelőzhettük volna a brutál halálozást,helyette a leharcolt egészségügyet 130%on járattuk? Vagy a sohasem láttot lélegeztetőgépek? Vagy itt milyen pénzt kéne megkapniuk a magyar embereknek? Esetleg az alpítványokban elbujtatott,közpénz jellegét elvesztett többszázmilliárdokra célzol?Ebből mi jutott el a kisemberhez?
EZek most kirabolnak mindenkit. Nagyon sok ismerosom hondolkodik, hogy menti, amig lehet a penzet es irany kulfold. Egyebkent el fognak tunni egy elet munkai
de előbb utóbb a hangya nem fog megszakadni a tücskökért az egyik része lepihen és azt mondja lórépát a tücskök popijába, a másik fele elmegy egy élhető helyre, ahol van értéke a munkájának és értéktartása a megtakarításainak, ahol nem lopják le róla még a szaros szakadt gatyát is
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)