Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A dollar arfolyama = Eurhuf/eurusd. Ha lemegyunk paritasig, akkor is ott lesz a dollar, ahol az eur a forinttal szemben mert az osztó 1 lesz. Tehat ha akkor 390 az euro, akkor annyi, ha lemegyunk a varva vart 360ba,akkor annyi. A te gondolatod akkor lesz helyes, ha maradunk itt, mert akkor a dollar felzarkozik az euro melle a forinttal szemben.
igen de az euro 382 a dollár meg 366. akkor ha paritás lesz a dollár/huf még mehet elég sokat míg az euró kicsit lehorgonyoz. forint erősödés nem valószinű uh a dollárban van most 10-15huf nem?
Tudok ajánlani USD-t 365.3140-ért, olcsóbb mint a 381.8610-os EUR. . Depis lettem, az USD számláktól.. azt álmodtam, hogy még mindig 325, Mo.-n bevezették az EUR-t és csatlakozott az Európai Ügyészséghez, mindenki megtért, mintaállam lettünk, a közéleti szereplők nyiltan felvállalják a homoszexualitásukat és hiteleket adunk Németországnak... Lehet csapatnom kéne egy 1500-as lángost a Balcsinál, hogy felébredjek?
Meg az sem annyira elhanyagolando, ha mar Huf topic, hogy 2020 elejehez kepest laza 50 egyseget jott fel a forint. Eur/usd lassan paritasban, olaj meg nyilvan dollarban jön, de magas az import kitettseg, aminek az importor orul, mindenki mas meg bo nyallal... De a gazdasag, na az duborog.
Meglatjatok, az emberek 99%-nak emlekezeteben ez ugy marad meg, hogy a "haboru miatti inflacio". Konnyebb erre kondicionalni a tomegeket, hisz a haboru egy valos veszely, hirtelen sok halott, lattuk a lebombazott panel lakotelepeket, ezek elenken elnek bennunk es az olaj emelkedes reszben emiatt tortent: miert is ne ez legyen "AZ OK"? Az, hogy 10 evig csendben nyomtattak a penzt, az jo, ha az 1%-nak feltunk.
Nagyon igaz amit írsz, hiszen már tavaly 2. félévben és idén januárban is árrobbanásról beszéltünk, pedig akkor még egy puskalövés sem volt Ukrajnában.
Cuki, ahogy mindent az orosz ukrán háborúra Ken a kedves propagandista. Mintha nem 4 hónappal a háború előtt lett volna már ársapka, hatósági ár, magas infláció. Aminek az oka nem a háború, hanem a fedezetlen pénz nyomtatás. Emlékeztetőül, az mnb heti 50 milliárd forintot teremtett és folytatja! Szóval ennyit ezekről a csodás gazdasági portálokról.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)