Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha lesz új PMÁP, akkor szinte biztos, hogy a kamatfordulóval fognak megint trükközni és kitoljàk novemberre, decemberre. 7,4%-os hivatalos infláció mellett sem a 4,95%-os MÁP+ (ha 5 évig tartod), sem a 4,55%-os 5 éves PMÁP nem vonzó. Minimum 2-2,5%-ot rá kéne dobni mindkettőre.
Pmap új sorozata januarban varható, az biztos hogy 6-7 körül lesz a kamata, lehet meg premium emeles is lesz addig. Es akkor ha nincs map+ emeles akkor indulnak. Felteve ha nem kell a likvid penz 0.25ön. Illetve ha lenne jobb eur arfolyam akkor lenne visszavaltas boseggel.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen árfolyamnál indulnak meg a beszopatott MÁP Plusszosok visszaváltani azt a hulladékot, miközben 7,4%-os az infláció. Államkincstárnak emelnie kell a kamatokon (PMÁP-on is!), mert ekkora infla mellett nem tudom, ki fogja venni. Ráadásul, ha a Fidesz nyer jövőre, borítékolható a további forint gyengítés, erről szólt az utóbbi 11 év.
Annyi volt jutalékkal. Lehet inkább USD- t veszek a maradékon ha +tehetem. Amúgy nem voltak látványos árfolyam változások az utolsó napjain az évnek ezért sok esélyt nem adok a decembernek már. Amúgy is találnak majd olyan mesét a birkanyájnak amihez az majd tapsolni fog ha fel, ha le megy az árfolyam.
Nézem, erdogannak sikerült 18 év alatt a try/$ árfolyamot a tizedére fejlesztenie, ami azért tényleg figyelemre méltó, szóval azért előttünk nagyon sok lehetőség van… 3 ezres € árfolyam, to the moon
Csak egyszer tudnék kiszállni abból a nyomorult MOL részvényeimből, örömömben el fogom járni az afgán termékenységi táncot. És soha többé magyar részvény, forint meg annyi, ami a napi betevőre kell.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)