Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem ismét az MNB. zsonglőrködik. A dollár erősödik a tapering kivezetésének felgyorsítása miatt, ezzel a forintnak is gyengülni kell. Matolcsy megint pénzt éget, belevett a forintba, hogy elhitesse a piaccal, hogy a dollár erő ellenére veszik a forintot, sokáig nem fog tartani és mi sem hiszünk már neki.
Igen, én is pont ezen gondolkoztam, ezt érdemeljük, csak a fiatalokat sajnálom, mert az én korosztályom (50+) felett borzalom az átlagember gondolkodása, ez a kádárista "János bácsi majd megmondja" gondolkozás. Ha megnézitek, Orbán is erre játszik, az egyszerű krumplilevest kajáló polgár, aki hellóröfizik, meg pörköltszaftos ingben rohangál. A forint meg áttörte a 370-es akadályt, ha megmarad felette, akkor szerintem még támasz is lehet belőle, bár lehet, hogy baromságot írok, kitelik tőlem, az infláció lassan csúcsokat döntöget. :D
Gyengíts jó sokat és fogd rá a : feltörekvőkre, régióra, dollárra, ja nem ezekre most nem lehet, akkor sorosok vagy shortosok, vagy csak kell a lé a boldog karácsonyi prémiumosztásra, PERSZE ÖSSZEDOBJUK NEKIK, HISZ AZÉRT VAGYUNK. FOSrint 370.220 +2.740
+0.75% eurusd 1.1258
+0.0001
+0.01% pln 4.6266
+0.0038
+0.08% hrk 7.5191
+0.0031
+0.04% czk 25.2790
+0.0060
+0.02% ron 4.9495
+0.0041
+0.08% költsék a lopottat a bátor 133 + a slepp ultra vibra 2022 kéjrúdkészletre és berregtessék egész nap a v@lagukban 380Volttal meghajtva!
Ezt ugy erted hogy az okosabb emberek euroban es dollarban tartjak a penzuket es csak annyi lirat valtanak le maguknak amennyi a napi koltsekhez kell?🤔 Komolyan kerdezem,nem vagyok tisztaban az ottani viszonyokkal csak amit a hirekben olvasok neha.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)