Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ebben gyakorlatilag en is biztos vagyok. Van egy szimmetrikus alakzat a charton, egy W, vagy dupla alj, ki hogy szereti. Ennek a bal szára 368 környékéről indult le. Aztan ha odaertunk, akkor meglatjuk, mennyire nem akarja az mnb azt a 370 feletti legures teret. Gyakorlatilag olyan 0,5 körül kéne emelnie minimum +erős uzenet, hogy ne legyen csalodas, a 0,3 mar lepkefing.
mnb centre pontosan látja a swap , és napi ker állományt , legnagyobb exportörok decemberi számaival varga és csapata tisztába van . nov 15-én tölti fel mnb mezei juzereknek az októberi deviza ker állományokat. napok óta 362 -öt lövik bitang nagy gyertyákkal . nagyon lehozni se akarják egy eu- s tétel valamikor bezuhanhat . szerintem szolidan nyomulnak , de a, b , c terv le het gyártva matolcsy fiókjában. , komunikació szintjén heves sorosozás , kasszasikeres film le nem vetítése etc , belföldre . bitang nagy short huf ellen értelmetlennek tartanám vannak sokkal nagyobb mozgások vannak más termékeken
A legjobb euroban kapni a fizetest aztan ibkr szamlan dollarra valtani es menni usa-ba kereskedni :-) Vagy euroban osztalekost venni, van nehany ami netto 8-9% korul hoz. Euroban.
Lehet, hogy off de talán ez topik a illik hozzá a legjobban. Többen írták, hogy euróra fognak váltani vagy már váltottak is. A kérdésem az hogy milyen technikával? Bankon belül nyitott devizaszámla és banki konverzió? Olcsó devizaszámla és revolut/wise konverzió?(ezekről az olvastam hogy időnként zárolják a pénzed. Igaz?) Eurót milyen(biztos) eszközbe érdemes befektetni?
Tekintettel a csehek és a lengyelek varatlan mértékű emelesere, nemhogy a 0,15,de a 0,3 is karcsú lesz, ugyanis regios szinten is nezni kell magunkat. A kamatules, es a kamatemeles merteke ugy gondolom, rettentő sokat el fog árulni arrol, hogy mennyire neznek hulyenek minket, illetve mekkora a baj. Nekem van egy olyan titkos gondolatom, hogy jatszanak az idovel, es az egesz szart oda akarják adni az ellenzeknek. Valamit mar tudnak, nem veletlen a rohamtempoju vagyonkiszervezes. Bo 5 honap van a választásokig. Aki itt kormanyt fog alakítani, az rettento nagy szarban lesz. Szivem szerint legyen ez a jelenlegi kormany, de sztem okosabbk ők ennél. Forintban mar csak azt a penzt fogom tartani, amit nagyon muszáj, mert ha egyszerre akar majd a tomeg kimenni az ajton (allampapir visszavltas), akkor szűk lesz a kijarat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)