Mi érthetetlen ebben!? Nyilván mindenki menekülni szeretne a süllyedő hajóról, még akár kisebb -nagyobb bukóban is!! Anno az ott1 -et is felértékelte egy bank (talán mkb) 280 forintra ,úgy 180-200-as árfolyamnál! Aztán pár hét múlva egy pillanat alatt felfüggesztették, fikarcnyi lehetőséget sem adva akármilyen árfolyamon a kiszállása!!😟 Pedig ott akár 20-30 ft-ért is eladták volna, hogy legalább el tudják számolni a veszteséget!!! Na az volt a szopás, aljas munka, nem ez
"Ha a kalkulált 280 forint körüli árfolyam kevés, és akár szakmai ellenjavaslatok nélkül a tőzsdei jelenlét mint mindenek felett álló létforma maga a cél, én meghajlok a tulajdonosok akarata előtt."
Sajnos sztem kiszámolta ez már hogy mi lesz Zrt be maradni annyi értek mint a halottnak a csók ! Azért ezért az újabb inkorrekt kopaszotasert fentről látják és elítélik! Azt lehet idő sem lesz mert jön egy atom ahogy ruszkik nyomjak pár méterre arrébb és csernobil2 izgi lenne nézni is az a YouTube n Sokar was alive! Páran értik talán
Aki több ezerért vette, az bukott. 230-250-280? Kit érdekel... Többet ért volna és a perekkel meg többet. 350-500-700? Annyi sohasem lesz. Nyrt...Zrt... Egy kispapír kibocsátó búcsúzott. Sajnos szinte csak a blue chipeket vevők nyernek ... Ez van, nem kell 5-15-30 papírba fektetni, valamint nem kell reménykedni
Ez korrekt lenne. Egész hihetetlen, hogy 14 hónappal korábbi adatok alapján számoljanak el, ami lehetőséget ad mindenféle sunnyogásra. Amúgy nekem továbbra sem tiszta az idézett jogszabályból, hogyan kell számolni a saját tőkét. Közgazdaságilag értelmesebb lenne az adott évhez tartozó részvényszámmal osztani, jogilag viszont értem azt is, hogy miért az aktuális részvényszámot néznék. A te megoldásoddal simán minden probléma megoldva.
Alapjaiban kellene megváltoztatni a bét szabályzatát!! Ami lehetőséget sem adna a cégeknek hogy a részvényeseket, befektetőket átverve, megkárosítva angolosan távozzanak erről a szaros ,mutyi magyar részvénypiacról!! De sajnos ezekhez nagyban asszisztál az illetékes piacfelügyelet is, karöltve ezekkel a tolvaj bandákkal!!
Így van, szar a jogszabály. Nyilvános vételi ajánlatkor, kivezetéskor kötelezö új beszámolót/ vagyonmérleget írnék elö a legutolsó lezárt negyedévre vonatkozóan, és az alapján állapítanám meg a kötelezö minimális árat.
Ha 2026-ban akarja kivezetni a céget,akkor jó lenne,ha a jogszabály előírná,hogy meg kell várnia vele az auditált elfogadott 2025-ôs jelentést! A TVK-nál ott igazából mindegy volt.Nem nagyon kellett megvárni 2015-ben a lezárt 2014-es jelentést,mert a kiszorításhoz elegendő 90% már régebben megvolt a MOL-nak. Itt meg még opciózgat,meg osztalék elsőbbségi részvényt cserélget törzsrészvényre stb.,hogy átvigye a közgyűlésen a dolgot.
Ezek az opciók nem fordultak meg a BÉTen. Nem a BÉTen megfordult részvények átlaga számít? Tőzsdén kívül is adhatják, vehetik, de szerintem az nem számít bele, de lehet, hogy rosszul tudom. Aki tudja pontosan megírhatná.
ENEFI - THE BEST