Azt hittem a tulajdonosoknak kellene kapniuk a pénzből elsősorban, akik a részvényesek. Itt a cég méretéhez képest arcátlanul sokat visznek haza egyesek. Ez nem egy befalap.
Igazából kivesznek egy csomó pénzt munkabér meg juttatások révén, ha ezt visszatermelik egy év alatt állampapírral vagy mással esetleg még extra is lesz abból is kapnak pedig valójában itt érdemi munkát senki sem végez. Soós pláne nem. Elég csak megnézni a jelentéseket, hogy a vezetőség mennyit kap. Már csak ezért is falhoz kellene őket állítani.
Az a pali is miért nem válást egy uribb biztonságosabb sportot fal labda v tenisz v golf Mert így még azon is aggódhatnak akinek van rv nye hogy ne legyen baja v ne vigye el a Tátrai medve
Sóos érezze jól magát és síelje le törés nélkül a szezont, a sminkesek tegyék rendbe és szépen ültessék le a kamerák elé, hogy mesélje el miből várja a következő 1-2 év eredményeit. Vázoljon fel egy vonzó tervet, számoljon be, hogy a futó projektekkel mi a helyzet, és egy jó áprilisi jelentéssel megkoronázva ideje lenne 300 fölé menni végre.
Márpedig nem lesz egy nagy extra, szokásosra kell számítani. Egy katyvaszos, pénzügyi riport, aztán kész. Ezek nem erőltetik meg magukat, véletlenül se :D
Ja, a MAHART arról híres hogy mindenkit megszívat. Meg Gyergyószentmiklós önkormányzat is. Meg Marosvásárhely önkormányzat is. Meg Zilah is, Hargita, Szilágy. Meg a Fluid Group Hagen, az Uzina Electrica. Szegény társaságot mindenki bántja, pedig ők csak részvényesi értéket akarnak előállítani, de a háttérhatalmak nem engedik.
Miért erősen spekulatív egy részvény,ha az árfolyam mélyen a BV alatt van? Érti ezt valaki? Mert még ha 1000-en állna az árfolyam,akkor még érteném is.
Kivételesen ez a k*rva árfolyam is lekövethetné már, legalább minimálisan. Semmi transzparencia nincs itt az a legnagyobb baj. Tehetség, lehetőseg igen, viszont tőzsdei cégként, ha már kell a kisbefektetők pénze is, akkor lehetne kommunikálni kicsit intenzívebben és lehetnének transzparensebbek. Emiatt nem megy ez semerre. Senkinek fingja nincs, hogy mi van, mi lesz közép-hosszútávon. Egy blackbox az egész.
A sípálya fullon van, egy gombostűt nem lehet leejteni. Érdekelne amúgy a napi forgalom. Csak a jegybevétel lehet ma 30-40 millió + kölcsönzés + fogyasztás. Az 50 millát simán kinézem egy ilyen napból. 4 ilyen hétvége már hozhatja a nullszaldót. Minden további nap bruttó fedezet már profit. .
Nemcsak sípálya ez. terület, erdö, felvonók vendégaoegységek. Ausztriában és a Fekete-erdöben százával vannak példák arra, hogyan lehet egész évben nyereségesen üzemeltetni egy ilyen területet. Egy bobpálya adja magát, erdei mászókötélpálya, dragonfly, stb.
Ki venné meg?? :DD Nincs olyan ökör (másik) az országban aki most sípályát vesz Amúgy igen a január valszeg rekord hónap lesz...de ettől függetlenül továbbra sem hiszem hogy jó üzlet a sípálya 1000 méter alatt
300-at még bele látok, de én többet hirtelen nem, kivéve ha kivették állampapírból a pénzt és ügyesen forgatták...de erről meg tudni kellene elvileg...
"Évek óta nem látott téltámadás látszik az előrejelzéseken a jövő hétre! 🫨Jelentős havazás, helyeként hófúvással és egésznapos fagyokkal! A hét második felében a kevésbé felhős, havas tájakon -18°C, -20°C-os minimumok is lehetnek!” Akkor lehet sok időt tőlteni a meleg szobában, irodában gépek előtt(kereskedni, ha lesz versenyző!!)😉
Lassan kinövi magát a nyári tevékenység is, és tud profitot hozni. De itt bőven elég lenne a tőzsdézés, a legkisebb kockázat egy bmilyen termelő tevékenységhez képest.
Amugy tegnap bent voltak a hiradóban, hogy mennek a hóágyúk...most szerencséjuk lesz mert...Az ország jelentős részén havazás várható a következő napokban.
Ide ne írjunk negativot! Ez volt anno a kedvencem Rfv azt Estar meg szegény zeller Éva rokafiuja is! Meg SCs úrról csupa jót lehet csak olvasni! Bízzunk benne amilyen gyorsan lesíel az árfolyam olyan gyorsan lesz 1k!
Off: Az személyeskedés, hogy esetleg azt gondolom hogy te adod erre meg te elküldesz az anyukámba? Én kérek elnézést, de szerintem nem tudod mi az a személyeskedés. On.
Nekem édes mindegy, hogy ki mit csinál. Csak annyit tudok, hogy neked sok van. Hogy ki adja szintén mindegy valójában úgy se tudjuk meg soha. A trend most lefelé van csak ez számít. Egyébként év végi adóoptimalizálás simán közrejátszik ilyenkor, ezt nem árt szem előtt tartani.
Nem megy csődbe, miért menne? Akkor veszem amikor jónak látom, senki se mondta hogy nincs. Nincs jogod számonkérni sem személyeskedni, szóval nyugodj meg attól megnyugszol.
Megértem a frusztrációdat! Én is feszült lennék a helyedben, de hát mindenki tudja, hogy ebből neked sok van, erről beszéltünk. Amit előadtál hőbörgést is ennek tudom be.
ENEFI - THE BEST