Na bejött, amit délben írtam az NVVH által átvett ügyekkel kapcsolatban. Unger Anna ebben az interjúban elmondja, hogy azokat az ügyeket vették át első körben, amit nagyon jól ismernek, a náluk dolgozók korábban nyomoztak rajtuk.
lehet hülyeség,de szerintem Seszták magának csinálta a volános bizniszt így nem védik,Balázska meg ugye felsőbb utasításra osztogatta a pénzt,ezért védik,hogy később se daloljon. na meg jól mutatna nekik,hogy a parlamentből viszik el az ártatlan bárányukat. én megvárnám míg kijön:)
A házelnök engedélyével bemehetnek a rendőrök is. Ez egy műsor, mert ugyan kiadták őket, de egyiküket sem idézte még be az ügyészség. Ennek ellenére Seszták bement önként, Hankó meg bohóckodik.
Állítólag a rendőrök nem mehetnek be a parlamentbe (amit nem értek és szerintem nettó baromság). Remélem legkésőbb este az őrség kibassza az utcára (bár nem ismerem a házszabályt, hogy milyen körülmények között lehet éjszaka vagy életvitelszerűen az épületben tartózkodni). Legrosszabb esetben hoznak gyorsan egy törvényt, hogy az országházban életvitelszerűen nem lehettatozkodni, vagy pl. 48 órán túl egyhuzamban nem lehet bent lenni, azt kész, problem solved.
Megmondta, hogy eléri: vezetőláncon vigyék el. Ehhez kell két idézés, amire nem jelenik meg önként, a harmadiknál elővezetik. Kell a műsor a birkanyájnak, igazolni kell az örkényt.
Hankó a parlamentbe bújkál... Komolyan, amit a szánalom fidesz művel, az jobb mint a netflix-en bármelyik sorozat. Seszták legalább volt annyira tökös, hogy bement az ügészségre, de Hankó gyáva sz.r mondjára bújkál. Remélem bekamerázzák és 0-24-ben adják. Lehet bekészíteni popcorn-t...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!