Az ember, akinek továbbra sincs programja, csak ismétli a mantrát, amibe belebukott. A nem létező ellenzék vezetője. A fidesz korábban jó képességű politikusokból állt, akik sajnos nem a nép érdekében használták a képességüket. De volt súlyuk, számítottak. Na ezek a politikusok, mind eltűntek, visszavonultak, elbújtak az elszámoltatás és felelősségrevonás elől. A helyüket egy komolytalan, alkalmatlan, hangulatkeltő kreténcirkusz vette át a parlamentben. Ez nem ellenzék. Ahogy a táboruk is egy minimálisra zsugorodott, megvezetett csürhe, akiknek az értékrendjébe szemrebbenés nélkül belefér a pedofil mosdatás és a nemzet kirablása. Ezen a szinten már nincs szükség vezetőre, mert már nincs mit vezetni. Orbán már csak horgony a pártján, aki féktelenül ránt magával mindenkit a sötét, feneketlen mélységbe... ___ Nem saját,de sztem találó.
A maffiafőnök üzenete a többi tolvajnak rém egyszerű: "büszkén menjetek a börtönbe, ne valljatok rám, mert az, hogy szétloptam, leraboltam az országot, az totál természetes, ti pondrók".
Gondolom Orbánnak nincs kifogasa az ellen,ha az elmúlt 16 ev fasiszta tempójában mondjuk az összes fideszes médiumot bedaralnak,ami meg marad,annak meg szűk jatszoteret hagynak. Es ez igaz kb minden teruletre,plusz jónéhány emberkét tényleg börtönbe zárnak.ert amint látom, annyiból fog állni az ellenzéki szerep,hogy folyamatosan hergelnek kamu faszsagokkal,fake news-zal.
Igen, ezek alkalmatlanok, komcsik. Visszajövünk (és megint mi fogunk lopni, mert ezek is csak lopnak, vagy ha eddig nem tették, majd fognak lopni), mindent szarul csinálnak és a nép hamarosan kiábrándul belőlük (és mögénk áll újra) stbstbstb.
tLump a vámokkal még nem büntette meg a világot elégge, jöhet a szokásos Közel-Keleti háborúzás magas olajárakkal . Termelik ki ész nélkül az olajat, az adóból is több folyik be, EKB is kamatot emelt, hol itt a baj . őt várta a fél világ, aki 24 óra alatt nem megállította a ruszkikat, ellenben 20 hónap alatt indított egy új háborút
Egyre több helyről hallom,hogy a Szalai-Bobo is hat hogy is legyek polkorrekt...na szoval meleg. Szandika meg egy kis előrelépésért bárkivel. Szép kis közösség ez.
"Ugyanaz a Balog Zoltán javasolta Orbán Viktornak kitüntetésre a bicskei gyermekotthon pedo*il igazgatóját, aki később kijárta az elnöki kegyelmet Novák Katalinnál Kónya Endre pedo*ilsegítőnek."
Igen, de a vállalkozó folyamatosan változó piaci közegben dolgozik. A piaci körülmények nem feltétlenül pozitív irányba változnak Viszont most a kormány azt mondja, hogy oké, ő pénzbeli szubvencióval megtámogatja a vállalkozót, hogy könnyebb legyen neki az üzleti élet ebben a helyzetben. Ez nem fair, mert más vállalkozókat nem támogat meg pénzzel, amikor azok nehéz helyzetbe kerülnek. Azonkívül a szubvenció miatt szerintem az Unió is ránk fog szólni. Én alapból helytelenítem ezt a dízel támogatást, vállalkozók részére is, meg a lakosság részére is. Nem fair a többiekkel szemben. Értem, hogy mindenki boldogan tartja a markát, hogy a jóságos állam bácsi fizessen ki helyette mindent, így szoktuk meg ezt már Kádár alatt is, meg a potrohos alatt nopláne. Szép piros ársapkát, attól alél boldogságában az alattvaló. Nem jó ez így, elvtársak.
"A vállalkozó fuvarozó kkv-k meg érvényesítsék a költségeket a díjakban, ne a markukat tartsák a 'közpénzért', nem a Tisza okozza az (gáz)olajárak elszabadulását - 'oszt jónapot' ? szvsz " Hova emelje??? 2020ban egy átlagos kisteherautó kilóméter díj 110-160 forint. 2026, 230-440. Hat év alatt jóval a duplájára nőtt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!