Idézet a Házirendbol: "Bár a politikusoknak közszereplőként több kritikát kell elviselnie, az ízléstelen, primitív, indokolatlanul lealacsonyító, csakúgy, mint a feltehetően valótlan tényt tartalmazó hozzászólásokat ilyen esetben is szankcionáljuk." _____ A 600 oldalas Tisza doksinal,illetve az Apáthy féle kamuszar adokalkulator propagalasanal kampanyidoszakban kellett volna Sehmenczer téged ugy ki.aszni ez alapján, ahogy engem szoktak.60 napra,meg 40re. De ez valahogy furcsa módon elmaradt. Na,van még kérdésed, kisöreg,a kettős mercerol? Ugy,hogy a moderátorok direkt ide beirtak a választás előtt, hogy nem kéne a fake news sem. Na errol akkor ennyit,ezt a moderatoroknak is jelezném nagy tisztelettel,hogy nem sikerült betartani, illetve kissé egyoldalúra sikerült,mivel tavaly ősz ota te itt vigan elvagy bannolas nélkül. Márpedig a fake newsra egyértelmű bizonyítékok vannak a te esetedben, lásd fent emlitett dolgok,amik csak példák voltak.
Na,akkor ezek a Tisza politikusok olyanok,mint te. Ha cikibe kerülsz,te is eltűnsz pár napra,vagy totál más témával terelsz.. ugye ismerős. Remélem,nem bantottalak meg azzal,hogy csak a tényekkel szembesitettelek,pubi.Hehe..
A fake news tobb topicban is instant kibaszás. Téged itt valamiért meghagytak, talán szánalomból. Olvasgasd nyugodtan a Hazirendet te is. De amugy szívesen beidezem a vonatkozó részt a fake newsra es propagandara. Pubi... ugye ez sem sértő, mert hát ha te mondod,akkor sem az,akkor csak butaság...keress ra,szjjas gyerek maganrepcsijen csak a catering 5.5 milla volt. A nem tudasod szanalmas,de persze rajtam kered szamon,hogy honnan veszem..hat keress rá,pubi,de ne a mandineren,meg az origon.
Kéri elvtárséknak nem jutott egy kis morzsa sem? Pedig úgy kapartak a Tisza Szigeteken a kampányban, hogy még Radnai Márk is megirigyelhette volna. Aztán lemaradtak. Mostantól már a Tisza politikusaival nem lehet szerintük diskurzusba kerülni. Talán arra a kérdésre kértek választ, hogy mi lesz azzal a jutalommal, amit a kampányért kifejtett feltétlen támogatásukért és hűségükért vártak. Egyre szimpatikusabb ez a Magyar Péter, bár még mindig vannak fenntartásaim vele és Röffékkel kapcsolatban! :)
Amugy nagyon kellemesen tudom kortyolgatni a kávét,mikozben a fideszes vergődés megy minden nap. Felszámolják az országot, csődbe mentünk ,mindezt persze ilyen CÖF nyomorékok,meg sokadik vonalas, önmaguktól ingyen fidesz szopó "vélemény vezérek" posztjaiban. Szakács Pista is megkapta az 5 perc hírnevét,majd feltűnik neki egyszer,hogy nem vele röhögnek,hanem rajta..kozbenta nagy halak szépen úsznak el,a propagandisták meg eszre sem veszik,varjak vissza a dagadt megvaltot,hatha feltamad a forró őszben,de kozben megy a Messiasozas...iszonyat cringe, önmaguk paródiája az összes.
Légy üdvözölve! Látom, megtaláltál, megint! Mást nem kérek, csak kulturált vitastílust és a valóság közlését! Egyébként nem vett be ide senki, hanem saját magam léptem be. Nem engem védenek, hanem a kulturált vitastílust, ahogyan írták is! Olvasd el a Házirendet, ha még eddig nem jutottál volna el! Te honnan vettek azt a bullshitet, amit beírtál a repülőgépről, repülőgépekről, a levelekről, és valamilyen szendvicsről? No, jó, maradjon ez inkább költői kérdés, mert tartok attól, hogy ismét elmerülsz a szokásos stílusodban. De azért van remény is arra, hogy ez nem következik be sokadszorra is!
Hoppá! . Osváth Zsolt a Zsolti bácsi-ügyről szó szerinti idézet: “A DK-tól a Tiszáig és a jó szándékú inluenszerekig, aktivistákig tényleg szégyellje magát mindenki, és menjen a p**ba”. . Facebook
Hadd ne rohogjek ezen,miutan kiderült,hogy be vagy védve a moderátorok altal. Gondolom ezen a maganrepülőgépen is ott ültél,igy pontosan láttad,hogy csak levelek voltak a gépen, miközben az ötmilliós szendviccsel tomted a fejed,ugye? Nyugi,en csak butasagokat beszélek,az meg állítólag itt belefér,akkor is,ha az a butaság éppenséggel hazugság,ahogy az toled bizony sajna előfordult.(Adokalkulator a ballerina Apáth-tol,600 oldalas tisza doksi...stb) Na de keblemre, cimbora, amíg védve vagy...
Brutális túlárazásokra bukkant az MNB: azonnal feljelentést tettek. -Öt ingatlannal kapcsolatban feljelentést tettek Varga Mihályék, melyek esetében jelentős túlárazás merült fel.Hűtlen kezelés, hanyag kezelés, csalás és hivatali visszaélés gyanúja miatt öt tulajdonában álló ingatlan értékvesztésével összefüggésben feljelentést tett a Magyar Nemzeti Bank. A feljelentés alapját az MNB-Ingatlan Kft. működésének átvilágításáról készített jelentés, továbbá az egyes ingatlanok értékbecslései adják.Az MNB csütörtöki jelentése szerint az ingatlanberuházások esetében jelentős túlárazásokat tárt fel, míg az ingatlanok értékbecslései a könyvekben szereplő értéknél lényegesen alacsonyabb összeget mutattak. Ennek alapján pedig vagyoni hátrány érte a jegybankot. Brutális túlárazásokra bukkant az MNB: azonnal feljelentést tettek | Economx
Ez valami propagandaértelmezés? . Az Átlátszó tényfeltáró cikke kizárólag a Magyar Honvédség repülőgépeinek külföldi útvonalairól számolt be nyilvános adatok alapján, de nem állította, hogy azokon oligarchák vagyonát menekítették volna ki. A gépek valójában a külképviseleteken leadott parlamenti választási levélszavazatok begyűjtése és hazaszállítása miatt emelkedtek a levegőbe a választás éjszakáján.
Nem vagyok annyira naiv, szerintem te nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal. Utaztam a volt munkahelyem "magánrepülőgépével" hivatalos úton, és tapasztaltam mindezt. Ez egy multinacionális vállalat, nem NER-es!
gonolom ha valaki diplomáciai útlevéllel megy azt nem nézik talán. meg a 300 kilós kincsesládáját se, amit hat diplomáciai útlevéllel ellátott fekete rapszolga cipel utána.
Miért ne maradna? :) Magyar megmondta, minden olyan döntést megőriznek, ami a lakosságnak jó! Megmaradt az árrésstop, az Otthon start is,meg a 2 gyerekes anyák élethosszig tartó SZJA-ja mentessége, miért ne maradna meg a 747ft-os m3 ár? :D Az is jó,mert a lakosság legalább nem fogyaszt sok gázt, így nem kell a csúnya Putyin bácsitól 5-öd áron sok gázt venni! :D
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!