Ha már duzzasztó, 8 éve jelezték Káder Jánosnak, hogy baj lesz, és építeni kell. Basztak rá. Ja, most oldja meg a tisza,kezdjen el kormányozni .___ "2018-ban Varga István mérnök javaslatot és tanulmányt küldött Áder János akkori köztársasági elnöknek. A dokumentum szerint a Duna magyarországi szakaszán – többek között Nagymarosnál, Adonyban, Fajsznál és a szerb határnál – vízlépcsőket, duzzasztókat és vízerőműveket kellett volna építeni a vízkészlet megóvása és energiatermelés érdekében." __ Tessék propagandista, inkább a lopás ment stadionookból. Beszoptad ezt is.
Könyörgöm, benyújtotta az igényt, a szándékozás az, hogy kérte, de még nem döntött az EU róla. A kvalitás hiánya, miről bbeszéltem veled kapcsolatban, az látszik, nem kicsit.
Sehmet
ma, 11:10
Előzmény:
Fsociety
#214534 "Tévedések vígjátéka" . "A
Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv (RRF) módosításáról és a
források felszabadításáról szóló végleges megállapodást/jóváhagyást 2026
júliusában (10-én az EU Tanácsa, 16-án Kármán András pénzügyminiszter
bejelentése szerint) már a Tisza-kormány hivatali idejében
véglegesítették és hirdették ki"
Ezekkel foglalkozik. Például az aszállyal és a vízhiánnyal és a többivel. Nem foglalkozik egyelőre a nyugdíjemeléssel és a családi pótlékkal, mert nem volt rá idő. Nehogy te mondd már meg, egy hazug propagandista, hogy mivel, milyen sorrendben kellene foglalkozni a Tiszának! Az aszállyal és a vízhiánnyal a Fidesz nem foglalkozott, azért tartunk most itt.
Megrendelted a lefüggönyözött fekete autót, ami még '90 előtt a garázsba került? :-D Mi az a "hazugságtesztelés"? Azt tudod, hogy a hazugságvizsgálót sem lehet az érintett hozzájárulása nélkül alkalmazni? Már beüzemeltétek? :)
Idén, az év első negyedévében Magyarországon kívül minden tagállam tervét elfogadta a Bizottság, amit utána a tagállami kormányokat képviselő Tanácsnak is jóvá kellett hagynia. Egyedül a magyar terv maradt parlagon. ___ Mondjuk nem csak széndékozott, hanem be is adta az igénylést, csak menet közben buktak,mint te itt minden hozzászólásoddal. Tehát ismétlem,a fidesz beadta az igénylést,csak az EUnak volt esze, és egyedül az ő pályázatukat tették parkolóba. Beszoptad, haver... De akkor még egyszer...:"év végén már a Magyarországnak szánt keretnél is többre, 17,4 milliárd euróra adott be kérvényt az akkori kormány." Nem szándékozta,hanem be is adta,csak beszopták a választást,ahogy te is.
Nemcsak, hogy érvem van, hanem az azt alátámasztó dokumentumaim is, amit nem értesz meg, mert hosszú, összetett mondatok, ezért egyszerűen megoldod, hazudozásnak nevezed! Én csak próbálok segíteni! A qualitásra vonatkozó megjegyzésed is személyeskedés!
Hazug csúsztatás, semmiben nem mond ellen annak, amit írtam. Én nem dicsértem gy.-t, csak annyiról beszéltem, hogy a Tiszának is joga van arra hivatkozni 3 hónap után, amit Orbán csinált 10 éven keresztül. Hazug propagandista vagy.
Megkérdezem ismét a topicgazdát, hogy a propagandista hazugság szemetet Sehmet részéről meddig tervezi engedni? Nyilvánvalóan kormányzati forrásokkal van alátámasztva, hogy hazudik,mi kell még?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!