Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety hétfő, 11:01
Előzmény: #214456  chuck_norris
Sehmenczer bedobja a napi 3-4 fideszes forumokbol osszekukazott agymosást,nem kell komolyan venni. Nem fogsz vele vitázni,nem ezert van itt. Terjesztett mar fakenewst a kampany alatt,volt itt minden. Ne rakj bele időt. Moderator/topocgazda megjagyja bohócnak,mert tiltast furcsa módon nem kap,pedig gyakorlatilag offtopic minden megszólalása.
Testardo hétfő, 10:57
Nem kell bitó, ilyen egyszerűen ne ússzák meg 
EURHUF500 hétfő, 10:53

Én mikor egy másik fórumra beírtam hasonlót, le lettem cseszve, hogy ne menjünk át Bede szintbe.
Pedig ezt így kellene. Bitófa helyett mondjuk én stílusosan a dunát választanám..
Shortelek hétfő, 10:34
Én nem szeretem, de némelyik tényleg megérdemelné.
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 10:30
Előzmény: #214455  Sehmet
Van baj a fejedben rendesen! A fideszes mocsadékok miatt szeretném, hogy újra visszahozzák a halálbüntetést. Bitófát szeretnék látni a Kossuth-téren.
7000 km elhanyagolt vízhálózat van csak Bp-en. Mindent lebetonoztak, a vízet pedig elvezették a folyokba a törvénybe írt szikkasztás helyett. A parkolókban hiányoznak a fák szintén a végtelen korrupt fidesznek köszönhetően.
Ezeknek az embereknek nem hogy szakértelmük sen volt, de lelkük sem, egyikért sem kár, kollektív büntetés kell minden egyes fideszesnek, válogatás nélkül!
Sehmet
Sehmet hétfő, 10:14

"A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség (MNNSZ) nyílt levélben fordult Kapitány István miniszterhez, amelyben egy hét pontból álló javaslatcsomagot fogalmazott meg a hazai ellátásbiztonság növelése és az importfüggőség csökkentése érdekében. A szervezet szerint jelentős állami beruházások nélkül, pusztán szabályozási módosításokkal is gyors eredményeket lehetne elérni a napenergia és az energiatárolás területén."
.
Erre csak jogszabály-módosítás kellene. Persze, a haknizás közben erre sincs idő! 
Sehmet
Sehmet hétfő, 10:09

Sanyika igazi arca! Tanulságos!  Hol a négy-millió? Szerencsétlen gyereket hogyan kihasználják, majd eldobják politikai célok miatt! Ilyenkor hol van a gyermekvédelem?
.
https://www.facebook.com/reel/2120891118642025?locale=hu_HU
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 09:58
Előzmény: #214450  euler
Nem kell semmit követelni, cselekedni kell. Ha meglátsz egy fideszes politikust köpsz egyet. Ha boltban kér valamit nem szolgálod ki, megmondod ami a szíveden, el kell lehetetleníteni őket. Húzzanak el a picsába  vagy csak egyszerűen legyenek öngyik, nekem mind1, ezeknél mocskosabb férgeket nem termelt ki a magyar politika.
euler
euler hétfő, 09:51
Előzmény: #214447  chuck_norris
Követeljük akkor együtt (Hadházyval is) az elszámoltatásos rendszerváltást!
Az O1G-zés már kevés.
Csak aztán a hirtelen megértővé vált és a jogállamiság miatt aggódó hívek majd helyretesznek. :)
Valahogy úgy, mint az erre a hsz-emre adott reakciókban:#214165
Istvan78 hétfő, 09:48
Tetszik. Pottyondytól.
.
"az „orbáni alku” lényege az volt, hogy az emberek bére és nyugdíja alacsony maradhat, a közszolgáltatások leépülhetnek, az Alföld pedig elsivatagosodhat, cserébe viszont alacsonyak lesznek a rezsiköltségek. A rendszer haszonélvezői eközben saját medencéiket is olcsón tarthatták fenn"
badsector1
badsector1 hétfő, 09:43
Előzmény: #214442  euler
Sehmenczer frusztráltabb nick-je tetszik lenni? :))
Addig is egy kis gyorstalpaló;
Az atomerőmű hűtésének megszűnése azért veszélyes, mert a leállított reaktorban is termelődik utólagos hő, amely hűtés nélkül gyorsan végzetes üzemzavarhoz vezet. A legfőbb következmények a következők:
  • Magas utóhő: A láncreakció leállítása után az üzemanyagban még sokáig jelentős hő fejlődik.
  • Olvadás: Hűtés hiányában a fűtőelemek túlságosan felforrnak és megolvadhatnak.
  • Robbanásveszély: A forró víz és a fémek reakciója miatt hidrogén gáz keletkezhet, ami felrobbanhat.
  • Károsanyag-kibocsátás: A burkolatok sérülésekor veszélyes sugárzó anyagok kerülhetnek a környezetbe.

chuck_norris
chuck_norris hétfő, 09:34
Előzmény: #214446  euler
Nem, az összes mocskos fideszessel hadakozok és próbálok gondolatokat átadni a magam módján. Ha tanár lennék ezt másképp tenném, ha újságíró akkor is, de egy home office-ban ülő informatikusnak más eszköze nem nagyon van, mint a fórumon meg a boltban hittéríteni.
euler
euler hétfő, 09:23
Előzmény: #214443  chuck_norris
Én is, ha esetleg a védelem nem állítja le.
(Irónia volt az előző is. 
Egyébként egyetértek. Magaddal hadakozol.)
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 09:18
Előzmény: #214444  Heisenberg
És ezért bűnhődniük kell!
Heisenberg
Heisenberg hétfő, 09:14
Előzmény: #214422  EURHUF500
Ha most a fityesz lenne és valamelyik tiszás vagy ellenzéki korábbi miniszter mondta volna, akkor már rég nonstop ez menne a hírműsorokban, óriásplakátokrai is tennék, plusz nemzeti konzultáció indulna erről:
https://telex.hu/belfold/2026/08/02/lazar-janos-tavaly-beismerte-hogy-nem-keszult-fel-az-orban-kormany-a-sulyos-vizhianyra
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 09:14
Előzmény: #214442  euler
Én is leállítottam volna és igenis nem csak a globális folyamatok vannak emögött, hanem az elmúlt 16 évben is folyamatosan a saját környezetünket romboltuk. Erre fel kell hívni a figyelmet, sokkolni kell a lakosságot, hogy végre elhiggye és tegyen is ellene valamit.
Félek, hogy ez is kevés lesz, buta nemzetet nevelt nekünk a nemzet szarházija!
euler
euler hétfő, 09:05
Előzmény: #214437  Bandita
De ha nem állítják le akkor meg felrobban!
(Most írta vmi nyomtatókarbantartó. :)
chuck_norris
chuck_norris hétfő, 08:56
Manapság bárhol bárki felveti, hogy meleg van, csak annyit mondok, viszont szépek a stadionjaink! Víz és energiabiztonság nem számít, csak a stadionok, legyetek provokatívak és talán elgondolkoznak a primitív emberek is.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek