a szomszédba rakta be dehogynincs' érdemes beleolvasni a kommentekbe hogy mennyi agyhalott fideszes van még! döbbenet! ha a tolvaj csuklóján nemzeti színű a karszalag, akkor az a jó' tolvaj! :)) amugy meg ez a ferenciorsi' űrbiztos is elég kérdéses! a választások elött még tulipános' mentében nyomta ezerrel a fideszes fszságokat!
szerinted az elmult 16 évben nem volt semmi korrupcio, semmi lopás? értem én hogy kellemetlenkedni szeretnél, meg cikizni a szitut, ha sikerül az elszámoltatás akkor örülünk, ha netán nem akkor se olyan kártékony a tisza mint a fidesz! amugy szerinted mennyit lopott pl rogán? 1000-2000mrd? (megbecsülhetetlen mert a feketén lopta) mennyit lopott a többi? lölö/ov2000mrd, mato650mrd, tiborc300mrd .... stb ? (nem beszélve a Biró féle össz 60000mrd becsült összegről!) ha netán nem lesz elszámoltatás annak rossz lenne az üzenete! azt jelentené hogy lehet korrumpálódni, lehet lopni, nem lesz semmi következménye! választáson lehet bármit igérni, senki nem fogja számonkérni! (kutyák: örök élet, ingyen sör!:)) ha nem lesz elszámoltatás akkor viszont bukik a tisza és MP is! lehet h idő elött!
Sehmenczer is teszi a hülyét és olyanokat kér számon, amit 16 évig simán elnézett a fideszes pedofiloknak. Gratis: egyszer nem láttam, hogy kritizálta volna a pártot a pedofil ügyek miatt, amikből sajnos volt bőven: https://pedofidesz.pages.dev/botranyok
Relax,ez van kiadva nekik,a megafonosok maradeka maradt itt,akiknek nem szoltak,h elsüllyedt a hajó. Ők még húzzák a nótát a tenger fenekén is. Persze az,h közben kiesett nem kevés csontváz a szekrényből,az nem zavarja őket,bar eddig sem tűnt fel nekik 😆 az okj is legalabb harom hetig izgult itt a velencei bizottsag komolyságán,amire a bukott vezére is csak legyintett. Meg persze a szuverenitas...hagyjuk is.
Addig hogy lehet szerinted a Fideszt elszámoltatni, amíg a legfőbb ügyész, Sulyok, Polt a Fidesz emberei és nincsenek eltakarítva?! Cirka 5 hete alakult meg a kormány, de már többet vársz el tőlük te is, mint amit a fideszes pedofilok tettek 16 év alatt. Akkor valahogy téged se lehetett látni, hogy követelőztél volna velük szemben.
A fideszes pedofilok (igen, akinek az értékrendjébe ez belefért, az az én szemeben ugyanúgy egy rohadt pedofil) miniszterelnöke többé nem lehet miniszterelnök.
Ez e menekült tabor Vitnyéden,ez is szép sztori...probaljak persze visszalapatolni a szart a lóba,de hát iszonyat erőlködés az egesz...de persze a sok agyatlan szektatag ment tuntetni a migráns paktum ellen...mindig is azt hittem,h agy nélkül élni lehetetlen, dehát rám cáfolt az élet.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!