Azért vagyok szomorú, mert én nem hiszek abban, hogy pontosan a legfőbb főkolompos menni fog a böribe. Attól tartok, hogy lesz, aki itt bármikor seperc alatt beengedi a követségére, majd pedig diplomáciai járművel kimenti innen. Nem is annyira cimbiségből. Hanem azért, mert hátha jó lesz még egyszer valamire. Valami hasonló miatt aggódom a külügyminisztere esetében is, csak ott meg egy másik ország részéről.
Ezek még mindig ott tartanak, hogy ők nem hibásak, az ország 70%-a brüsszeli, soros poloska, stb. :)))) Egyenes az út a süllyesztőbe. Tovább bukdácsolnak, de ez legyen az ő bajuk.
:) Ki a Zsolti bácsi? Már nem érdekes? Miért nem zajlik a nyomozás a pedofilok ellen? Lehet, hogy akkor kiderülne még 1-2 ürömi eset, aztán kattania kéne a bilincseknek az rtl székházban? Valahol a pedo ügyek nem haladnak.
Megy a rettegés, mert azért azt tudni kell, hogy kapják ők is az infókat, hogy milyen eljárások indultak el, gyorsultak be. Bilincs, börtön, ez vár sokukra. Lexusból sittre....
A következő az lesz, hogy az ország 70%-a, a Tisza oldalán állók mazochisták, mint VJ is volt, biztosan azért szült MP-nek 3 gyereket és élt hosszú ideig vele, mert annyira bántalmazta MP. Ennyi hülyeséget...hihetetlen. . Meg azt mondja: "Magyarországnak fantasztikus 16 éve volt". És még: "Ám a döntő tényező (a vereségben) a velünk szemben manőverező négy ellenséges hadtest ereje és összehangolt támadása volt. Soros-világ + Brüsszel + ukránok + multinacionális cégek = vereség” . Méghogy megújulás, inkább tovább süllyedés a mocsárban.
Tudjátok, mi a szomorú ebben a mai migránsos történetben, hogy igazából kormányzati sznten tudatosan manipulálták az embereket hosszúéveken keresztül. Riogatták a híveiket a háború rémével, a migránsoztak 0-24 órában, a krva sok uszító plakát, vagy ott az ukrán konvoj történe és még mennyi de mennyi mocsok van, ami csak bugyog fel. Hányok a fidesztől. Jó, én első perctől nem voltam szavazójuk azaz még 1990-ben sem, de így, a választás után jó, hogy vége van és rettentő elkeserítő, hogy az életemből elvették az utolsó 16 évet. Ez fáj.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!