Az Origo tovább hazudik, mint a vízfolyás. A címlapon: . https://www.origo.hu/belpol/2026/05/orszaggyules-targyi-tevedes-magyar-peter A cikkben: "Az Országgyűlésben 79 perc alatt annyi tárgyi tévedés nem hangzott el soha, mint a miniszterelnök első beszédében" . Aztán három számot említ, amiben szerinte valótlant állít MP. Ha utánanéz az ember ezeknek, kiderül, hogy de NEM, MP mondott igazat, az Origo meg hazudja tovább a dolgokat a magszavazóinak.
ha megengeded, továbbgondolom: "fiatal nyugger demokraták szövetsége" helyett Fiatalutáló nyugdíjas Áldemokraták Szövetsége. Rővidíteni ékezet nélkül, ami kifejezi majd azokat, akiknek addigra sem esik le hogy 16 éven át mit támogattak
Ilyenek az öröm pillanatai munkán kívül a Tisza pártban . Mondjuk mondhatott volna egy nááácisztikus gyűlöletbeszédet Soros, Brüsszel, migráns, ukrán szavak százával is... . De olyan tipusú senkiházi politikusokra ma már nincs igény M.o.n
Budai Gyula, a fidesz nagy elnemszámoltatási kormánybiztosa, aki annyira jól végezte a munkáját Papcsák Ferenc másik elnemszámoltatási biztossal, hogy sikerült sok év alatt 0, azaz NULLA MSZP-SZDSZ-es politikust elszámoltatniuk. De mit is várhattunk volna ezektől, amikor az egyik biztosról utólag kiderült ez? https://www.klubradio.hu/hirek/hadhazy-zuglo-bukott-fideszes-polgarmestere-nyereszkedik-az-uzsoki-utcai-korhaz-vip-osztalyan-149795 Jó vergődést Budai! Majd jelentsd fel a NER haszonélvezőit is: Mészárost, Szíjjt, Tiborczot, Jellineket, Jászait is és a többit.
akkor jo! :) akkor én értettem félre! a hsz elejét ugy kezdtem h a "fiatal kihagyhatatlan" :)) .... nem tudom, mi lenne ha olyan nevet választanának h a "fiatal nyugger demokraták szövetsége" !? :) mennyire lenne ütőképes egy választáson ez az elnevezés!? :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!