Török G. a választások előtt is mindent mondott, meg annak az ellenkezőjét is. Teljesen irreleváns mit mond, mert éppen attól függ a véleménye, hogy emrről fúj a szél.
Fuss neki újra, hogy mit írtam. Hetero vagyok, nem izgulok a nőkre. Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor nem írtad volna ezt, mert ott van benne, "nőként".
"a Fidesz választási vereségét követően nyitott kérdéssé vált Orbán Viktor politikai jövője. Kormánypárti körökből származó információk alapján elképzelhető, hogy a politikus nem veszi fel parlamenti mandátumát. A Fidesz megújulásának lehetséges kulcsfigurájaként eközben leggyakrabban Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester neve merül fel - jelentette a HVG."
Minél több értelmes, tettrekész nő lesz a közigazgatásban, annál jobb lesz az országnak! A kacskaszemű lehúzót nem sorolom ide, remélem gyorsan eltüntetik a közéletből!!!!!!
Kezdem azt hinni: tudatos, az ország javára válószakértőkkel teli kormányzás lesz, nem arra fecsérlik az erőt pénzt, hogy a semmittevést ill. mérhetetlen lopásokat lázas munkának hazudják ! Ala fidesz maffia.
Gondolom, olvastátok, hogy Orbán Anita lett a miniszterelnök-helyettes. Hiszem, nagyon jó választás és nőként külön örülök neki. Egy elférfiasodott világban ilyen pozícióban nőként helytállni extra munka.
Érdekes időszak jön, 60 milla összejött, ez már vonzó lóvé ahhoz, hogy ha valakinek van bizonyítéka, akkor előálljon vele és bárki legyen is a bűnös, megkapja, amit érdemel.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!