Emlékeztetőnek: Navra egy sunyi, köpedék, zöld kórházi tüdőosztályos slejmhalmaz!!
Aljasabb mint a hangos gazember, mert ő intellektuláis nyakkendős rohadt bűnöző , aki a háttérben nagyobb gazemberségeket követ el mint a csaholó kutya.
Többet ártott MO-nak mint 100 más fideszmaffiózó, kormánytagként a jogállam szétverője, NER felépítője, Gyurcsány karaktergyilkosa.
TUDATOSAN tette, tehát egy ócska HAZAÁRULÓ GAZEMBER!
Villám interjú Bedével: - Navracsics egy darab szar.
Navracsics azt a projektet készítette elő, amelynek keretében legkésőbb 2029. -től, a vármegyék főispánjai alá szervezték volna a magyar önkormányzatokat. Azaz minden falu, város az ispán alá lett volna rendelve, akit a parlament nevezett volna ki 9-12 évre. Az elmúlt 16 évben folyamatosan építgették ezt a rendszert lsd. vármegyék, ispanság, elvett források és feladatok stb.) szerencsére az előtt buktak meg, mielőtt befejzték volna " művüket"....
Navracsics csendes, mosolygós de baromira lekezelő stílusú politikus volt, akinek szívesen bemostam volna gyakran egy-egy megnyilvánulása után. Ha marad a fidesz, simán kinyírta volna az önkormányzatokat, hiszen a választás előtt be is jelentették. Amikor EP képviselő volt, kb semmt sem tudtunk arról, hogy mit csinál.
"Engem nem vezettek meg, mivel nálam benne volt a pakliban, hogy veszíthet a Fidesz, de bíztam abban, hogy az emberek értékelik azt, amit ettől a kormánytól kaptak. " Dehogy volt neked a pakliban a fidesz bukta! Kridával együtt el sem tudtad képzelni, hogy ez megtörténhet. az utolsó pillanatig toltad, hogy azok a kutatások szarok, amelyeket mi idézünk, de a fideszes és Trump valami emberének kutatása pontos. Valahogy nem így lett. . Hogy neked több megbízásod lesz mint ügyvéd köszönhetően a választásnak, nos ne igyál előre a medve bőrére. Véleményem szerint te nem vagy elég profi, hogy gondoljanak rád. Jt eszembe, polgári ügyekkel foglalkozol inkább, ahogy korábban írtad. A büntető ügyek azért más tudást kívánnak.
nálad nem volt benne a pakliba :) egész évben azt szajkóztad hog ya fidesz nyer esetleg az utolsó 3 hétben fordultál 180-at azt ennyi. Ezt senkinek nem tudot bemesélni. Le főt a kávéd neked is.
megmondom mit köszönhetünk Navracsics több évtizedes területfejlesztési kormányzati tapasztalatának: - az EU-s pénzek hazahozatalának több éves ígérgetését - Identitásvédelmi jogszabály, amivel burkoltan a cigányság települések közötti mobilitását gátolta meg - Az önkormányzati "reform" keretén belül, szinte minden saját jogkört elvett az önkormányzatoktól. Biztos a sok fideszes polgármester "köszöni" neki, hogy kvázi semmilyen fontos jogkörük nem maradt a településük irányításával kapcsolatban. Hát, ennyire fantasztikus közigazgatási fenomén (volt) Navracsics.
"Navracsics Tibor, egyetemi tanár, több évtizede területfejlesztéssel,
kormányzati tapasztalattal rendelkező jelenlegi miniszterrel, stb. " Mit is köszönhetünk navracsicskának? Ja, semmit a pofázáson kívül..
"Minden fel lesz jegyezve, semmi se lesz elfelejtve." Igen nem felejtjük a sok gaztettet amiért orbánnak felelnie kell majd, jobban tenné ha elhúzna mint a többi bűnös.
Összevetem! Felettem végzett Veszprémben a Lovassy gimnáziumban! Apukája tanácselnök volt, de ezzel semmi gond. És???? Látta a való világot? NEM! Steril térben volt? IGEN! Ez a hölgy onnan jön, ahol a korrupció még a mai napi dübörög! Magyarország egyik legkorruptabb országgyűlési képvislőnek mondott tárgyát csomagolta össze és dobta a kukába. Ő tudja mi a szegénység, meg is tapasztalta. Tényleg, ha nem nem tudsz értelmeset mondani, akkor inkább ne fáraszd az itt lévőket.
"Engem nem vezettek meg, mivel nálam benne volt a pakliban, hogy
veszíthet a Fidesz, de bíztam abban, hogy az emberek értékelik azt, amit
ettől a kormánytól kaptak." Hehe, téged nem vezettek meg, de elhitted a rengeteg hazugságot amit a fidesz adott be neked is, most akkor mi a helyzet veled? Rengeteg mindent adott a zembereknek mondod te, pl. a nyugdíjak értéke a béka segge alatt, amit adott egyik kezével a másikat visszavette, az osztogatásaival csőd közelébe vitte az országot és lehetne még folytatni a nagy elkúró cselekedeteit.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!