Én egyébként nem mennék velük ennyire nagyvonalú. Lesz 5 vagy 6 képviselőjük (ha ma lenne választás, szerintem már be sem kerülnének, sokak szeme kinyílt 5 nap alatt), de követelőznek, hogy nekik milyen bizottsági elnöki pozíciók kellenek. Idióták.
https://www.youtube.com/watch?v=MREwE7ksEkg ez több mint gyönyör:)) Ahogy a narancsos hulladék rabló rohadékok pofára estek. Arrogáns, gusztustalan, mocsok féreg MIND!! De ezek a napok életem egyik legboldogabb napjai. Mindenképp boldogabb mint 12. előtti 16 évben bármikor mikor itthon voltam:)) Hulljanak mint a rohadt narancs, egytől egyig:)) Imádom ez az igazság:) Nagyon jól szórakozom a választási műsorokijaikon is. Nagy mellény és egy hatalmas szaráradat a pofájukba:)) DE MEGÉRDEMELTÉK!!
menekülés! menekülnek a hernyo fideszes kollaboránsok! mindet rács mőgé, rémhírterjesztésért! marsi, .... hahahahha, .... még pár évvel ezelött elhitette magával h ö a szakma krémje! :))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!