ok,felőlem előbb is megteremtheti,én csak ara reagáltam,hogy a cikkben nem az van,hogy megteremti. na meg az,hogy megteremti még nem jelenti,hogy rögtön €-val fizetünk:)
10 után pár évvel bevezethették volna, de akkor nem tudtak volna ennyit lopni, nem tudtak volna elamrtizálni amit akarnak, megemelték a nyugdíjat és hopsz azonnal többel leamortizálták és ez mindenre igaz. Szuverenitás a qrva anyjukat!!
Mindenkinek jobb lenne, ha bevezetnék. Akkor az ilyen populista, kommunista Orbán félék ne tudják még egyszer elértékteleníteni a forintot és a magyarok vagyonát.
Most nézem, hogy az MCC-nek 24milliárd, a MOL- Új Eorópa alaípványnak 25milliár djutott volna azaz kapésból 50milliárd ment volna a MOL osztalékból és ennyit vettek el tőlünk és az államkasszából csak ebben az évben. Ez csak két alapítvány és ezek szerintem brutális összegek.
Irdatlan mennyiségű pénzt toltak ki orbánék alapítványokba és ültették be kegyeltjeiket a kuratóriumakba, akik szintén nem kevés pénzt vettek fel kuratóriumi tagságukért/elnökségükért - pl Miklósa Erika és Schmidt Mária MOL-Új Európa alapítvány (előbbi az elnöke volt). A választás előtti napokban Lázás nevéhez köthető alapítvány földeket kapott, ha jól emlékszem. Tudom, megvan a megoldás, hogy ezek visszakerüljenek az államhoz, de mennyi pénz áramlott az elmúlt években ezen alapítványok vezetőihez - az MCC-nek éppen most léphettek a lábujjára. Hova mehettek ezek a pénzek? Kik és mennyit vettek ki ezekből az alapítványokról? Sorolhatnám még a kérdéseket, de legalább annyi pozitív hír van, hogy nem tudják megkapni az osztalékot már azaz az MCC nem fér hozzá már a brutális osztalékhoz, hogy túlélése biztosított legyen a mi pénzünkből.
Egyébként ugyanazt kívánom neki, mint gyf-nek. Hosszú éveken át a vergődést és szép lassan leépíti a fideszt! Nem szabad elengedni még a kezét! Sokkat több kárt okoz saját pártjának, ha még dolgozni hagyják!
Tegnap meghallgattam ov-t a patriótán. Elkezdett értekezni, hogy mit szabad és mit nem:)))) Vicces egy csóka! Nincs semmilyen erkölcsi mérce, amiben irányadó lenne a mellébeszélése. Egyszerűen ignorálni kell bármit hadovál. Jogászok hajrá!!!
Közmédia, hangváltozása és netán a TV2 csöndesedése meghozhat 1 milla fidesz választó felvilágosodását, a nem teljesen agybemosottak talán felébrednek. .. Ők sem fideszhívőnek születtek, a kommunikációval mosták be, ha ez hitelesen fordul leeht változás.
Úgy tűnik a Fidesz vezetés Orbánnal az élen nem fogta fel hogy takarodhatnak a francba. Az új szöveg a megújulunk. :D Hogyan akarnak ezek megújulni? Lázár, Rogán. Orbán, Menczer, Kocsis, Gulyás, Deutsch, Szíjjártó, stb... ugyanazok a nevek és ugyanaz a moslék szöveg ömlik a pofájukból. A csontvázak még ezután fognak kidőlni a szekrényből, kiderül a sok mocskosság amit ezek a dicső nevek a háttérben véghezvittek, megy majd hozzájuk a NAV meg a különböző nyomozó hatóságok. Remélem minél többükre rárohad majd a műanyag lakat.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!