Seldike, tudom arra készültél, hogy majd Viktorod győzelme után idejössz gúnyolódni, fröcsögni, meg nyáladzani, élvezkedni, de hát ez nem jött be. Így most nem a nyálad folyik, hanem a szád habzik. Majd megnyugszó szenior. Csak idő kérdése... Én kivárom hidd el.
Mivel két jóbarátom is talpig fideszes, őrülten lájkolják a szekta összeesküvés elméleteit, ezért ismerősként nekem is ezeket dobálja fel a face. Így folyamatosan a fidesz csorda írásait olvasom. Az egyik választási csalást kiált, a másik csődöt, a harmadik háborút. Nem is tudom, mit erőlködnek? Orbánék pontosan tudták, hogyan állnak, csak ment a hazudozás, szokásukhoz híven. Ezért nem volt nekik meglepetés az eredmény és fejet lehajtva nem reklamáltak. Jól becsapták híveiket.
Pontosan azt vártam, hogy majd valakit meggyanúsítanak, az majd el kezd énekelni, aztán egyre nagyobb lesz a kórus. Egyik a másikra fog mutogatni és őszinteségi rohamaik lesznek. Csak, hogy mentsék a bőrüket.
na ebből is látszik, hogy ez az ország nem fog változni! teret adnak nekik megint. még a végén áldozatok lesznek....mit keres egy deák Dani a partizánba?????? tényleg ennyire hülye itt mindenki? mikor ébred fel ez a nép?
Ó, most hallgattam a Palávert, megy a fideszes őrjöngés, és őszintén, zene füleimnek! A törzstelefonálók nem akarják elhinni, hogy valóban ennyien mentek el szavazni és orbán ellen! Csalást kiálltanak, majd a műsorvezető közlei csendesen, sajnos az nem volt, mert valóban ennyien szavaztak orbánék ellen. Azok a jelzők, amelyeket szórnak rán kés MPre, a tiszásokra, szóval szégyen! Nyuggerek - mondom én 65 évesen - és köpködnek a fiatalokra. Botrány! 16 év után szembesültek a demokráciával!
Nyomozzatok ti, csak minek! Egy szavatokat nem hiszik el a nyomozásaitokról, nem hogy még az ügyészek foglalkoznának az agymenéseitekkel! Hol éltek, ilyen képzelt világban?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!