A benzin valós ára kevesebb mint fele amit fizet a nép, - sosem volta autóm- a többi mindenféle adó, és a röhej, adót is adóztatnak ami az adó tv értelmében tilos.
Csak pontosan: " Magyar
Péter, a Tisza Párt elnöke 2026 márciusában javaslatot tett a korábbi
480 forintos benzinárstop visszavezetésére, hogy csökkentse az
üzemanyagok magas árát. A javaslat szerint nem a benzinkutakat
köteleznék veszteségre, hanem az adótartalom csökkentésével mérsékelnék
az árakat. A kormány egyelőre nem tervezte a benzinárstop újbóli
bevezetését." . "Magyar Péter a visszavezetett benzinárstopról: Ez nem védett ár, hanem továbbra is állami nyerészkedés" "„Orbán Viktor kormánya továbbra is a legmagasabb áfával terheli a benzint és a gázolajat. Ma 200 forinttal több adót fizetünk egy liter benzin után, mint 2010-ben. Ez nem védett ár, hanem továbbra is állami nyerészkedés. Ha Orbán valóban meg akarta volna védeni a magyarokat, akkor csökkenti az adókat” – írta Magyar Péter." https://telex.hu/belfold/2026/03/09/magyar-peter-benzinarstop-bejelentes-reakcio
A vicc az, hogy ha Orbán átejtőernyőzne az EU parlamentbe, akár 2029-ben, akkor ott lenne mentelmi joga, amit ha nem adnak ki, akkor Magyarországon is leállna a büntetőügye. Csak hát épp olyan korrupciós ügyekben várhatóak nála a büntetőügyek, amik EU-s pénzeket is érintenek, szóval simán kiadná őt az EU-s parlament.
A 2010-es fidesz kormány, améknek MINDEN TAGJA KOMCSIPÁRTI ELŐÉLETŰ VOLT!!!
Amikor a geczi komcsizott akkor sem gyűrte vissza ez a lepra Zellenzék a xart a pofájába, te komcsizol, amikor komcsi voltál 30 évig aztán nácultál el csürhéddel egyeütt!!
Sosoem felejtem, mikor a koala bezárt vagy 32 postát és 5 máv szárnyvonalat és üvöltötte a Parlamentben: NYERÜNK ÉS MIND VISSZANYITJUK! ... Aztán egyet sem nyitottak újra bezártak egy rakatot - százon felül,- és ez a balfasz impotens Zellenzék 1x nem kérte számon mit mondott ez a rohadék!
mondta izé: '... a qrmányzás 'felelőségét' nem nekik adták...' no vazzeg... aztán kérdezték ki a felelős ezért+azért a gaztettért... 'hát én aztám nem...ott a józsi a pisti a jani, stb.. talán ők... én ott se voltam... akkor mikor is volt pedobindzsizé felelős qrmányfő?? ha szerinte sose ??♂szvsz
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!