Ha ez lenne amit itt előadtal a fidesznek másfélmillió támogatója lenne! De több mint 2,5 milliónál is több volt,hogy maradjunk a földön és ne a levegőbe beszéljünk! Na látod ezek azok a történetek, ami miatt nincs további használata ennek a topiknak! El kell törölni, ahogy a történelem teszi a dolgát!
a sok lélegeztető közt rendelhettek volna pár iratmegsemmisítőt is...annak most lenne vmi haszna... apropó : eltüntetik-e vajon a kamu lélegeztetőket (lesz vhol egy nagy raktártűz?) ebben az ~1hónapban, hogy senki se láthassa?? szvsz
"Régebben írtam: "Tessék megnézni az angol sorozatból 2017: Náci Projekt 4. rész a szabályozás kultúrája, a göbbelsi propaganda. - Most megy a Viasat History-n. 99%-ban ráhúzható a fidesz kultúrHa politikája.Innen merítették?? 99%-os felügyelet a média fölött. Szinte absz innen van minden amit a fidesz csinál.
ÉS A hazudozás világcsúcsát is ő tartja: EU fellépésén 5 perc alatt 7 vaskosat hazudott. Elraktam megvan mind a 7. Idegbajt kapott mikor a 7-ből ott helyben párat visszagyűrtek!
lehet az egészségügyre is többet kellett volna költeni?... mert a veszteséghez elég sokat tett a ~50efő/év lakosságszám veszteség... ez 200e / 4év! - lehet 2/3 részt a fülkés szavazók lettek immár eltemetve (is?) szvsz
Javíthatatlanul elromlott két iratmegsemmisítő, a Belügyminisztériumnak nemrég kellett újakat rendelnie A szupergyors, már a manuális beavatkozást is kiiktató modern berendezésekre nagy szüksége lett a tárcának. Hivatkozások szerint egyszer csak a régi darálógépek meghibásodtak, selejtezni pedig csak szigorú előírások szerint lehet... https://nepszava.hu/3318882_belugyminiszterium-iratok-megsemmisites-gepek-rendeles
az egy uccai harcos, aki sose adja fel. nehogy má valaha is lemondjon. mindenre képes, tényleg. de erre az egyre nem. különben is ígéretek nem számítanak. ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem, hogy mit teszek.
A választás estéjén a Fidesz első embere rövid beszédet mondott. Én két témát vártam volna tőle: magyarázat a vereségre, és reménysugár a feltámadásra. Egyikkel se állt elő igazán. Mondjuk annyiban megértem, hogy mind le voltak taglózva az elsöprő vereségtől, nyilván ő maga sem volt olyan lelkiállapotban, hogy sokáig értekezzen a plénum előtt, gondolom igyekezett minél előbb kereket oldani onnan. Lesz azonban még ebben a hónapban egy Fidesz választmányi gyűlés. Ott ezek a témák nem lesznek megkerülhetőek. Ott az okokat és a felelősöket intenzíven fogják keresni közös erővel. Arra számítok, hogy fejek fognak hullani. Kíváncsi vagyok, kik lesznek ott fenékbe rúgva.
Engedd vissza a Vazsmegyei profilomat, ha annyira demokratikusnak tartod magad, mások vegzálásában! A demokrácia nem úgy működik, ahová te most is előadtad!
o1G még nem húzott el, és nincs elszámoltatva . de ha 80 éves koráig a Parlamentben ül, akkor nem is lesz, mert menedékjoga lesz . ezért kell a KORHATÀR is az Alaptörvénybe . nem beszélve a Biden/trump öregkori ámokfutásokról
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!