Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 péntek, 18:02
"Magyar Péternek van sejtése arról, hogy ki lehet az a Henry nevű titokzatos személy, aki Szabó Bence nyomozó állítása szerint be akarta dönteni a Tisza Párt informatikai rendszereit az április 12-i választás előtt. „Van sejtésem róla, igen, de ezt is később szeretném elmondani a már független hatóságoknak. Nem vagyok biztos benne, de van sejtésem. Többfajta verzió keringett és többfajta eshetőségre gondoltunk mi is” – mondta Magyar Péter a 444-nek adott interjújában."
signal2
signal2 péntek, 17:59
Megássák a saját sírjukat:
“Kovács Zoltán és Orbán Balázs is három év szabadságvesztést, az Index és a Ripost pedig súlyos szankciókat kockáztat azzal, hogy a Fidesz kampányhazugságát felerősítve közzéteszi az állítólagos ukrán kémügy főszereplője, a Tisza-informatikus nevét, fotóját, lakcímét“
bigyula péntek, 17:48
"Török Gábor: Kormánypárti körökben egyre többen beszélnek Orbán Balázs alkalmatlanságáról"
.
https://24.hu/belfold/2026/03/27/torok-gabor-orban-balazs-fidesz-kampany-bunbak/
.
Nem akarok szerénytelen lenni, de én már akkor röhögtem, amikor kinevezték kampányfőnöknek. :)
Testardo péntek, 17:27
Vajon mi lesz a topic neve àprilis tizenhàromtól? 
Clearwater péntek, 16:44
Előzmény: #203975  Fsociety
Pont addig! 😃
Fsociety
Fsociety péntek, 16:41
Előzmény: #203974  zsoca89
Nem kell ilyet elvarni tole. Odaig tart a gerinc,amig be kell copyzni egy szoveget,meg bofog valamit neha a fiktiv csaladjarol,amire senki nem kivancsi. 
zsoca89 péntek, 16:38
Előzmény: #203969  Sehmet
De arra, amit írt Fsociety a szavazatokkal kapcsolatban, továbbra sem sikerült válaszolnod. :) 
Clearwater péntek, 16:37
Előzmény: #203972  Clearwater
opus -13%-on van, ezt nehéz lesz fszp-ni pozitívba! Majd jön andika és megpróbálja! 
Clearwater péntek, 16:33
Előzmény: #203967  Fsociety
Igazad van! Tudatlan szájhuszár! Már szinte senki sem rak rá -. Jobb is.
Fsociety
Fsociety péntek, 16:32
Előzmény: #203969  Sehmet
Koszi,h ennyire leszarod,h a fidesz gyerekeket szakit el a csaladjuktol. Vegulis,te is a neofasiszta vonalat kepviseled,ezt mar parszor tanusitottad es most sem tagadod. Felirjuk a tobbi melle. 
Clearwater péntek, 16:31
Előzmény: #203964  Sehmet
Ha valaki vagy valakik hamis információk terjesztésével, vagy valós információk elhallgatásával tiltott piacbefolyásolást végeznek, az bűncselekmény! Érted? Böri? Tudod, kalitka ráccsal? Megvan?
Sehmet
Sehmet péntek, 16:30
Előzmény: #203967  Fsociety
Bocsi, nem sétálok, hanem futok. :) De köszönöm, hogy ennyire figyelemmel kíséred a napi programomat!
Sehmet
Sehmet péntek, 16:29
Előzmény: #203963  Clearwater
Csak megjegyzem, amit már többször is írtam, német/sváb anyai árú nagyszülők mellett szinte előbb tanultam meg németül, mint magyarul. :) Német, osztrák ügyfeleknek is dolgozunk most. :)
Fsociety
Fsociety péntek, 16:29
Hagyd,legyen meg a napi kommentelvaras,aztan eltunik setalni. Vagy csak meg kell neki emliteni,h a csodalatos fidesz,akiket itt felmagasztal,hogy gyerekeket szakit el a csaladjuktol,ha az iksz rossz helyre megy. Nem nagyon cafolja,sztem lehet,meg orul is az ilyennek,elvegre krida baratnoje is csak a hetkoznapokban volt szenteletu lelkipasztor. 
Sehmet
Sehmet péntek, 16:26

Itt az eredeti német Büntető Törvénykönyv!
.
https://www.gesetze-im-internet.de/stgb/BJNR001270871.html
Fsociety
Fsociety péntek, 16:25
Előzmény: #203961  Clearwater
Kezdodik..ott sem voltam,nem beszeltem fel az MBHt sem...jaj,istenem,remelem,ezek hamarosan kikopnak..
Sehmet
Sehmet péntek, 16:24
Előzmény: #203961  Clearwater
Ha nagy valakinek a kockázatéhsége, gyorsan akar ilyen részvények árfolyamának duplázódására játszva az átlagnál nagyobb jövedelemhez jutni, akkor erre is számítani kell! 
Clearwater péntek, 16:24
Előzmény: #203962  Sehmet
Komoly? Ez AI duma!
Sehmet
Sehmet péntek, 16:21

A német büntető törvénykönyv szigorúan bünteti a kormányzati, kormánypárti politikusok elleni rágalmazást és becsületsértést, valamit bizonyos helyzetekben készült vagy manipulált fényképek készítését ezekről a személyekről. 
.
"Strafgesetzbuch (StGB)
.
188.§. Gegen Personen des politischen Lebens gerichtete Beleidigung, üble Nachrede und Verleumdung 
.
(1) Wird gegen eine im politischen Leben des Volkes stehende Person öffentlich, in einer Versammlung oder durch Verbreiten eines Inhalts (§ 11 Absatz 3) eine Beleidigung (§ 185) aus Beweggründen begangen, die mit der Stellung des Beleidigten im öffentlichen Leben zusammenhängen, und ist die Tat geeignet, sein öffentliches Wirken erheblich zu erschweren, so ist die Strafe Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder Geldstrafe. Das politische Leben des Volkes reicht bis hin zur kommunalen Ebene.
.
(2) Unter den gleichen Voraussetzungen wird eine üble Nachrede (§ 186) mit Freiheitsstrafe von drei Monaten bis zu fünf Jahren und eine Verleumdung (§ 187) mit Freiheitsstrafe von sechs Monaten bis zu fünf Jahren bestraft."
Clearwater péntek, 16:18
Előzmény: #203960  Sehmet
De felére csökkent tesó, a többi szarral együtt!!!! Egy rakat becsületes magyarnak elégett a pénze! Érted?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek