Az én elődeim egyszerű parasztemberek voltak, akiket az urak kizsákmányoltak, és ebből a pénzből adakoztak nagylelkűen. Mint most Mészáros Lőrinc és IQ zseni neje Andika...
"A magyarországi főnemesekre, akik a vagyonuk egy részét mentették ki" ÁÁÁ kezdem érteni. Tehát a te családod főnemesi család volt, akik vitték magukkal nagy bátran a vagyonukat nyugatra?
Döntsd el, hogy a Zichyk, akik annyi jót tettek az országgal, és annyi kulturális örökséget hagytak hátra, azok mik voltak. És a te családod kommunista hazaárulók volt? Csak kérdezek, nem feltételezek és állítok semmit...
Sehmet-kem sokaig beszelte fel az MBHt,na ott lesz majd erdekes mozgas idealis esetben. Gondolom azota csucson mar kiszallt,es esesben is nyert a longon.
A magyarországi főnemesekre, akik a vagyonuk egy részét mentették ki a szovjetek (amibe beletartoztak az ukránok is) elől és a kitelepített svábokra gondolok. Édesapámat leventeként a nyilasok vitték el, majd 18 éves korába beöltöztették katonaruhába, és bár harcban nem vett részt, hadifogságban volt.
"Az elődpártjaitok tették azt a családunkkal, hogy sokan még a szovjetek bevonulása előtt kivándoroltak nyugatra" A nácikra és a nyilasokra gondolsz, akik az oroszok elől menekültek?
"Oda nem tervezek." Na ne bassz már! Csak a rothadó migránstömeges nyugat a cél? A csodálatos Szovjetunió 2.0 már nem is játszik? Akkor mi a faszt vered itt a nyálad? Eriggy ki nyugodtan, nem fogsz hiányozni.
Igen, nagyon szerény vagyok! :-D Ezek nem hencegések, csak tájékoztatások arra, hogy egyrészt többször miért nem vagyok itt, a topicban, másrészt arra, hogy sokan sajnálgatnak. Én nem irigylek senkit, de itt is az irigység jelen van rendesen, még egy kis spanyolországi strandolást is irigyeltek. Az elődpártjaitok tették azt a családunkkal, hogy sokan még a szovjetek bevonulása előtt kivándoroltak nyugatra anyai nagyanyai ágon, nagyapám testvéreit pedig kitelepítették. Kár, hogy nem lehet feltenni fényképeket! :)
Szerencsere akkor nem hiusult meg az eligazitas,Sehmet-kém. Lehet ,h ki kene menni tovabbkepzesre,sok troll lenyom mar teged,le fogsz maradni igy. Abbol nem el meg a part,h a kirandulasaidrol meselgetsz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!